2777
2789
عنوان

با همسایه دردسرساز مون چه کنیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 812 بازدید | 33 پست
توی ساختمون همه مون صاحب خونه ایم. هیچکس مستاجر نیست راهی به نظرتون میرسه؟ 

شاید قانونی بشه شکایت کرد ولی طوری نباشه یکی بره شکایت کنه بقیه یهو غیب شن همه ساختمون باید پشت هم باشن

درمورد پارکینگ هم الان پارکینگ ها همه تو سند هستن این آقا اجازه نداره جای شما پارک کنه اگه شارژ نده با شکایت میتونین آب و برق واحدشون رو قطع کنین ما هم یه همسایه بد داشتیم اقایون همه جمع شدن رفتن در خونش اومد داد بزنه شوهر من گفت صدای من از تو بلندتره ساکت باش گفت زنگ میزنم پلیس گفتم ما همه پشت همیم زنگ بزن خودت رو میبرن😂 اینم ترسید ساکت شد البته خانومش خیلی با شخصیت بود بنده خدا تموم شارژ رو از جیب خودش داد

شاید قانونی بشه شکایت کرد ولی طوری نباشه یکی بره شکایت کنه بقیه یهو غیب شن همه ساختمون باید پشت هم ب ...

شارژ رو پرداخت می‌کنه 

و تا یه چیزی بهش میگیم میگه واحد های طبقه بالا شارژ نمیدن برید به اونا گیر بدید. اونا رو درست کنید. 

به شما ربطی نداره من چی کار میکنم.

واقعا نظم و آرامش رو به هم زده

توی این موقعیت ساختمون کناری هم میخواد از آب گل آلودی که اینا درست کردن ماهی بگیره و میگه زیر قیمت بفروشید من خریدارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی ساختمون همه مون صاحب خونه ایم. هیچکس مستاجر نیست راهی به نظرتون میرسه؟ 

نه نمیشه.به سرایدار بگید هفته ای یک بار تمیز کنه ...به همسایه ها هم بگید .ما که این شکلی هستیم .بزار همسایه ببینه خجالت بکشه واسه پارکینگ هم راهکار همینه واسه خودتان زنجیر با قفل ببندید ....یک سری زنجیر و مهره روی زمین هست .کلیدش دست خود طرفه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

شارژ رو پرداخت می‌کنه  و تا یه چیزی بهش میگیم میگه واحد های طبقه بالا شارژ نمیدن برید به اونا ...

شارژ نمیدهند طبقات پایینی شاید استفاده نمیکنند 

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت