فقط قضاوت نکنید کمکم کنید.متاهلم مادر دوتا بچه.۱۱ سال کتک خوردم تحقیر شدم.هیچ کس کاری نکرد واسم فقط گفتن یا بمیر یا بیای میکشیمت.منم فرار کردم رفتم ی شهر دیگه
بخدا ن مردی تو زندگیمی نه با مردی فرار کردم .فقط دیگه روانی شده بودم
چن سال تحقیر شدی چن سال عذاب کشیدی گریه کردی الان دیگه همه اینارو بزار کنار سرپا خودت وایسا محکم باش یه خانومی هست کرجیه شرایطش خیلی سخته اسمش فاطمه اس برو تو پیجش داستان زندگیشو بخون ک بتونی طاقت بیاریو بخاطر بچه هات طلاش کنی
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تو ۸ روز شهر غریب خونه اجاره کردی ماشین فروختی آرایشگاه هم بهت کار دادن قابل ...
نمیبینی حالش خوب نیس میشه مارپل بازی درنیاری
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تو ۸ روز شهر غریب خونه اجاره کردی ماشین فروختی آرایشگاه هم بهت کار دادن قابل ...
چرا منقرض نمیشید چرا . خاله من خارج از کشور شوهرش با دو تا بچه پرتش کرد بیرون یک روز تو سرما ایستاده بودن آخرش دختر خالم یه جوری باباشو گول زد موبایلش رو آورد به ما تو واتساپ پیام داد به دادمون برسید. پول فرستادیم اومدن اینجا. اگر این زندگی ها رو بشناسید فکر کنم میگید کلا دروغه. کاش درک زیادی میداشتید کاش فکر نمیکردید همه شبیه زندگی های اطرافیان شما نیستند
خدا بسازه برا ادم اره دیگه مهم نیست برام باور ادمایی که حتی خودشون خودشونو قضاوت میکنن
خودتو اذیت نکن عزیزم حرف هیچکس برات مهم نباشه دنبال کارای طلاقات باش چون از قبل پرونده داری کارت اسون تره