2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست
مگه دادگاه برای طلاق اجازه بابا رو میخواد.وقتی مدرک داشت طلاقش می‌گرفت.میگه پول و کار هم که داره،دیگ ...

باور میکنی پسرم التماسم کرد گفت مامان برو .با گریه گفت فقط بروووو 

بمونی میکشنت.

میگم بابام با اسلحه دور خونم میچرخید بعد کله گنده اون شهرن دوبار واس طلاق شکایت کردم پروندمو بستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه دورت بگردم.فقط دارم خفه میشم

چن سال تحقیر شدی چن سال عذاب کشیدی گریه کردی الان دیگه همه اینارو بزار کنار سرپا خودت وایسا محکم باش یه خانومی هست کرجیه شرایطش خیلی سخته اسمش فاطمه اس برو تو پیجش داستان زندگیشو بخون ک بتونی طاقت بیاریو بخاطر بچه هات طلاش کنی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تو ۸ روز شهر غریب خونه اجاره کردی  ماشین فروختی  آرایشگاه هم بهت کار دادن  قابل ...

خدا بسازه برا ادم اره

دیگه مهم نیست برام باور ادمایی که حتی خودشون خودشونو قضاوت میکنن

تو ۸ روز شهر غریب خونه اجاره کردی  ماشین فروختی  آرایشگاه هم بهت کار دادن  قابل ...

نمیبینی حالش خوب نیس میشه مارپل بازی درنیاری 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

چرا منقرض نمیشید چرا . خاله من خارج از کشور شوهرش با دو تا بچه پرتش کرد بیرون یک روز تو سرما ایستاده بودن آخرش دختر خالم یه جوری باباشو گول زد موبایلش رو آورد به ما تو واتساپ پیام داد به دادمون برسید. پول فرستادیم اومدن اینجا. اگر این زندگی ها رو بشناسید فکر کنم میگید کلا دروغه. کاش درک زیادی می‌داشتید کاش فکر نمی‌کردید همه شبیه زندگی های اطرافیان شما نیستند

بعیدم نیس آدم عرضه داشته باشه تودوروزم کاراشوراست وریست میکنه

فقط خودمو ب خدا سپردم.شهرم غریبه دوستم ک غریبه نیست کارو پیدا نکردم کنار دوستم قراره کار کنم من تو رشته خودم هنرمتدم دستم تو جیب خودنه

خدا بسازه برا ادم اره دیگه مهم نیست برام باور ادمایی که حتی خودشون خودشونو قضاوت میکنن

خودتو اذیت نکن عزیزم حرف هیچکس برات مهم نباشه دنبال کارای طلاقات باش چون از قبل پرونده داری کارت اسون تره