2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست
پرونده داریم تو دادگاه.صرب و شتم توسط شوهر  تعهد ک دیگه کتک نزنه حتی بابام و عموم کتکم زدن دو ...

اسارتر وقتی پرونده داشتی چرا طلاق نمیگیری.بچه هات گناه داشتن.اینجوری دیگه نمیبینیشون الان همه شمارو از چشمت بچه هات میندازن.من با حرف مردم کاری ندارم ولی به اون دوتا بچه ظلم میشه.الانم که دیگه نمیتونی برگردی.کاش طلاق میگرفتی فرار نمیکردی.

پرونده داریم تو دادگاه.صرب و شتم توسط شوهر  تعهد ک دیگه کتک نزنه حتی بابام و عموم کتکم زدن دو ...

ای خدااااا آخه باباتو عموت دیگ چرا زدنت ؟ 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی برو درخواست طلاق بده حداقل نزار بت تهمت بزنن وکیل بگیر چن نفرو شاهد بگیر از دوستات ک کجاییو چکار میکنی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اسی بمیری هم برنگرد ولی چرا انقدر میزننت راستش بگو

من ۵ سال روانی این مرد بودم 

عاشقش بودم 

میمردم براش😭

بعد ک باهاش ازدواج کردم دیدم همه راست گفتن بدرد هم نخوردیم

همش کتک همش فحش همش تحقیر

بخدا هنوزم میمرم واس شوهرم ولی بخدا دیگه تحمل این وضعیت نداشتم

اونا هم کتکم میزنن چون دوبار رفتم طلاق بگیرم هی سرکوفت زدن برگشتم سر خونه زندگیم

میخام با شرافت و سالم بودن کار کنم  موفق شم بچه هام بیارم  اگه بدونی شبا تا صبح واسه دخت ...

خیلی سخته می فهممت ولی نمیشه تا وقتی خودت کاروبارت درست نیس اونارم بیاری من الان دو تا بگه هام پیشمن ولی خیلی سخته بخدا بچه هم خیلی خرج داره دلمم نمیشه بدمشون سرکارم نمیتونم برم تا بزرگتر بشن

خوب گفته باباش راضی نمیش کتکش میزنه

مگه دادگاه برای طلاق اجازه بابا رو میخواد.وقتی مدرک داشت طلاقش می‌گرفت.میگه پول و کار هم که داره،دیگه نه حمایت باباشو میخواست نه کسی رو.حداقل طلاق می‌گرفت بچه هاش سربلند بودن.الان دور و بریا کلی چرت و پرت میگن بچه ها گناه داشتن.

خدا کمکت کنه استارتر ولی اگ بری داداگاهم ممکنه خانواده ات با این همه خشونتی ک دارن تعقیب کنن   جاتو پیدا کنن و از ترس بی آبرویی خدایی نکرده بیان و بلایی سرت بیارن خیلی حواست ب خودت باشه عزیزم 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد