2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست

بنظرم بهتره عاقل باشی,و بهتر تصمیم بگیری

همسر شما ممکنه تا آخر عمر طلاقت نده و خودشم ازدواج کنه،شما هم چند روز دیگه دلت برا بچت تنگ میشه برمیگردی ولی دیگه هیچکس قبولت نمیکنه،

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره شوهرم شکایتم کرده.بابامینا زبون میگیرن بیا ولی دروغ میگن برم میکشن منو.

تو رو خدا تحت هیچ شرایطی برنگرد 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573

ببین چقدر زجر کشیدی که حاضرشدی بچه هاتون بزاری و فرار کنی 

خدا لعنت کنه همچین شوهری رو 

بچه هات چندسالشونه 

الان دلواپستن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
پرونده داریم تو دادگاه.صرب و شتم توسط شوهر  تعهد ک دیگه کتک نزنه حتی بابام و عموم کتکم زدن دو ...

افرین بهتری کارو کردی ولی پاکسازی هم خیلی با چهار تا جمله (متاسفم

لطفا منو ببخش 

دوستت دارم 

سپاسگزارم )تو نت بزن درموردش بخون خیلی کمکت مبکنه

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

خدا نگذره از مردهایی که یه دختر با هزار آرزو وارد زندگیشون میکنن بعد اذیتش میکنن.خدا نگذره از مادرشوهر و خواهرشوهرایی که زندگی رو به عروسشون حروم میکنن.

امیدوارم دروغ باشه

❤️❤️ممنونم خدای بزرگ که حواست بهم هست❤️❤️
واقعا فرار کردی ؟چند روزه؟ بچه هات کجان؟ میدونی چیکار کردی ؟ آخرشم برمیگردی سر جای اولت منتهی با تحق ...

اره همینو گفتم  بچه هام پیش پدرشونن.من دو ماه پیش س روز رفتم خونه داییم گولم زدن برگشتم عین سگ تو خیابونم کتکم زدم ابرومو تو شهر بردن.الان برم سرمو میبرن

خدا نگذره از مردهایی که یه دختر با هزار آرزو وارد زندگیشون میکنن بعد اذیتش میکنن.خدا نگذره از مادرشو ...

ب مرگ بچه هام راسته راسته.دارم خفه میشم

الهی واگذار مادرشوهرم ب صاحب اربعین

اره شوهرم شکایتم کرده.بابامینا زبون میگیرن بیا ولی دروغ میگن برم میکشن منو.

اه دروغ میگن بری بخدا می‌کشند کاش خودت میرفتی درخواست طلاق میدادی الان خانوادت با بچه هات ابرو براشون نمونده تو ک اومدی جون خودت بر نگرد بری کشتنت تازه حواست باشه ردتو پیدا نکنن عزیزم

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
برنگرد قوی باش برو مهریه تم بذار اجرا کسی به زور تورو نمیتونه برگردونه پول در بیار به اندازه ی کافی ...

میخام با شرافت و سالم بودن کار کنم 

موفق شم بچه هام بیارم 

اگه بدونی شبا تا صبح واسه دخترم زار میزنم

اره همینو گفتم  بچه هام پیش پدرشونن.من دو ماه پیش س روز رفتم خونه داییم گولم زدن برگشتم عین سگ ...

باید امنیت جانی داشته باشی حتما همینطوری برنگرد به قول خودت می‌کشن  ایشالله ریشه هر چی مرده بدذاته بسوزه 

عزیزم به کسی جات رو نگو حتی نزدیکترین رفیقت یا خواهرت  خیلی مواظب خودت باش