2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست
باور میکنی پسرم التماسم کرد گفت مامان برو .با گریه گفت فقط بروووو  بمونی میکشنت. میگم بابام ب ...

اووف.چقد ناراحت شدم استارتر برات.ایشالا خدا کمکت کنه.ایشالا خودتو بچه هات بتونید از دست شوهرت روانیت نجات پیدا کنید و آرامش داشته باشید.

چرا منقرض نمیشید چرا . خاله من خارج از کشور شوهرش با دو تا بچه پرتش کرد بیرون یک روز تو سرما ایستاده ...

واقعا قضاوت تلخ و سخته.من که ب خدا واگزار کردم تموم کسایی ک از اطرافم قضاوت نادرست کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خودمو ب خدا سپردم.شهرم غریبه دوستم ک غریبه نیست کارو پیدا نکردم کنار دوستم قراره کار کنم من تو ر ...

بهت حق میدم گلم فقط مواظب باش خدایی نکرده ی عنترنتونه مختوبزنه ک فرداب گوششون برسه بهت انگ بزنن

Dunyada olumden baskasi yalan
چرا منقرض نمیشید چرا . خاله من خارج از کشور شوهرش با دو تا بچه پرتش کرد بیرون یک روز تو سرما ایستاده ...

باشه حق با شما 

عصبی نشو که زودتر از ما منقرض نشی 

نمیدونی وقتی خونه اجاره میکنی کل مشخصاتت تو سبستم ثبت میشه و راحت رد یابی میشه 

زود باور و از همه جا بیخبرین

۴تا خانم از همه جا بیخبر مثل شما باور کنه  واویلا

باور کردن یا نکردن ما برای شما کنتور میندازه ؟برات خرج داره؟اذیتت میکنه؟چیزی از شما کم میشه؟اگه باور نمیکنی فقط از تایپک برو بیرون باحرفات دل کسیو نشکون 

تا توانی دلی بدست اور دل شکستن هنر نمیباشد

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

[QUOTE=306479434]خوب کاری کردی، مرگ یه بار، شیونم یه بار!  امیدوارم خوش و خوشبخت و پولدار بشی عزیزم.[/QUOمرسی فدات.فقط مادرشوهرم ب روز سگ میفتهههه

من ۷ ماهه پیش رفتم کربلا مریض شدم اونجا با خانواده شوهرم رفتم 

گفتن بریم زیارت من ببخشید اسهال استفراغ بودم گفتم نمیتونم بیام خواهرشوهرم زد زیر گوشم فیلم بازی میکنی من برگشتم شهرم ۶ روز بستری شدم بابت درگیریه ریه هام.الهی خدا لعنتشون کنه

نه فقط ماشین داشتم

ببین حتما حتما پول سرمایه جمع کن گریه نکن بچه هات هیچیشون نمیش ببین دوتا شغل پیدا کن تا چند پقت خوب کار بکن تاجایی ک میتونی ارایشگاه هم درامد خاصی نداره پول جمع کن خپدت با قدرت بگیر بعد بزو درخواست طلاق بده اصلا اصلا هیچ وقت پیش پدرت خانوادت نرو احساس کن وجود ندارن ذره ای دلت واسشون تنگ نشه تو ب هیچ کس احتیاج نداری سرپا بمون از پس خودت برمیای برنگرد زندکی تازه ای شروع بکن ول کن عذاب وجدان اینا بهشون زنک نزن ردیاب میشی بعد برو طلاق بگیر تونستی بچه هات بگیر نتونستی هم نگیر ولی ترکیدی پیش بابات برنگرد لگو تو واسم وجود نداری خودت نباز تو میتونی  

😐
۴تا خانم از همه جا بیخبر مثل شما باور کنه  واویلا

باشه کارآگاه خانوم بفرما بیرون شما که باور نداری تشریفت ببر

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓