2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست
باشه حق با شما  عصبی نشو که زودتر از ما منقرض نشی  نمیدونی وقتی خونه اجاره میکنی کل مشخص ...

مادرم املاک داره. خیلی راحت میشه ثبت سیستم نکرد. شما خیلی فکر می‌کنی علامه دهر هستی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حق با شما  عصبی نشو که زودتر از ما منقرض نشی  نمیدونی وقتی خونه اجاره میکنی کل مشخص ...

من دوست دارم باور کنم، یه زنی یه جایی اینقدر جنم داشته که از چنین شرایطی بیرون بیاد! حتی تصورشم قشنگه! اینقدر ضدحال نباش! 

کسی از شما نظر نخواسته خانم.لطف کن ناراحتی نمون اینجا

اکثر عضویت های جدید دنبال جنجال هستن 

چندتا خانم ساده هم که خبر از هیچی ندارن فکر میکنن فروش ماشین راحت و زود سند به نام میزنن و پول واریز مبشه 

اجاره هم که ثبت نشده 

باشه شما قهرمان اینا

[QUOTE=306479617]ببین حتما حتما پول سرمایه جمع کن گریه نکن بچه هات هیچیشون نمیش ببین دوتا شغل پیدا کن تا چند پقت خوب ...[/QUOTمرسی دلم بابت دلگرمیت.اره ی جا اجاره کردم با چند تیکه وسیله جزیی بقیه پولمن یه ماشین قیمت پایین تر بخرم اسنپ کار کنم

پرونده داریم تو دادگاه.صرب و شتم توسط شوهر  تعهد ک دیگه کتک نزنه حتی بابام و عموم کتکم زدن دو ...

برنگرد عزیزم

همین که پرونده داری و میگی امنیت جانی نداشتی کارت درست بوده

امیدوارم عاقبت بخیر بشی و بهترین ها سهم قلبت

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نه دارم دیونه میشم .صداشونو ندارم ولی مطمعنم حاشون امنه

تازه کاریه که شده بهتره فکر منبع درآمد باشی تا پولات تموم نشده. دست فروشی کن یا مدرک داری دنبال کار باش. بعدم کم کم پیشرفت کن زندگیتو بساز 

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝
برنگرد عزیزم همین که پرونده داری و میگی امنیت جانی نداشتی کارت درست بوده امیدوارم عاقبت بخیر بشی و ...

این دادگاهم بره از دست خانواده خودشم شکایت کنه 

حقو بش میدن خیلی راحت میتونه طلاق بگیره 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اکثر عضویت های جدید دنبال جنجال هستن  چندتا خانم ساده هم که خبر از هیچی ندارن فکر میکنن فروش م ...

دقیقا عین دوروبریام نفهم تشریف داری دوروز فروش ماشینم زمان برد.میلیادری نبود ک 

اینورم ۳ روزه اجاره کردم 

بعد ببین فقط الهی تو شرایطم باشی تا بفهمی ندونی دهن واکنی یعنی چی