2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست

یبار که کتکت زد باید میرفتی پزشک قانونی... بعد کاری کنی مث سگ پشیمون بشه که البته بعید می‌دونم .‌‌آدم که نیستن حیوون 😑  یه فکری برا بعدت بکن اسی.. نتونه برت گردو نه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

از این نوع حرف زدن معلومه جه سطحی هستی  باهات همکلام نمیشم

برو بیرون خانوم اعصاب اسی و مارو بهم نریز لابد شما انقد دروغ میگی فک می‌کنی همه هم مثل شما هستند

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این دادگاهم بره از دست خانواده خودشم شکایت کنه  حقو بش میدن خیلی راحت میتونه طلاق بگیره

بله

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

خوب درکت میکنم عزیزم منم بعضی وقتاکه باشوهرم دعوامیکنم دلم میخوادبرم جایی که هیچکس از اطرافیانم نباشه خیلی خسته ام بخاطربچه هاصبرمیکنم 

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

آخه بچه هات چی میشننمیشد بمونی تو خونت و کلا بیخیال شوهرت بشی؟

چیکارکنه عزیزم امنیت جانی نداره بشینه هرروزکتک بخوره 

هییییی اسی ببخش لعنت برخونوادت ک پشتت درنیومدن و ازت حمایت نکردن فقط زاییدن بلدبودن خداازشون نگذره بمیرم برات💔

Dunyada olumden baskasi yalan
دقیقا عین دوروبریام نفهم تشریف داری دوروز فروش ماشینم زمان برد.میلیادری نبود ک  اینورم ۳ روزه ...

عزیزم اعصاب خودتو خرد نکن 

تو از خانواده گذشتی بخاطر آرامشت 

اینا که عددی نیستن

بابت خانواده ات هم ناراحت نباش 

قرار نیست همیشه سکوت کنیم چون آبرو دارن چون طلاق بد هست چون با لباس عروس رفتی و با کفن باید برگردی.....خوشحالم برات که راهت جدا کردی 

نگران بچه ها هم نباش اونا تو جنگ شما دوتا بودن قطعا بزرگ شدن میان سمتت و بهت حق میدن

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اکثر عضویت های جدید دنبال جنجال هستن  چندتا خانم ساده هم که خبر از هیچی ندارن فکر میکنن فروش م ...

ب هر طریقی دوست داری ثابت کنی ک استاتر دروغ میگه؟!

اره دروغ میگه برو تو تاپیک های پر محتوا ...ما دوست داریم داستان تخیلی بخونیم 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️