2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست

موفق باشی جای ضرر رو از هر کجا بگیری سود هس

تابه ایجا عمرت هدر رفته بخشیدی و بخشیدی و بخشیدی

ولی معلومه شوهرت برات همدم نبود هم بالین بود فقط

بعد ابن یا علی بگو و خودت تکیه گاه خودت باش موفق باشی خیلی برای حالت نارحت شدم چون منم یه پسر ۱۱ ساله و دختر ۴ ساله دارم حس ات رو درک کردم خدا کمکت میکنه نیت و قصدت خیر هس

اسی کاش گوشیتم عوض کنی با ای پی گوشی خیلی راحت میتونن پیدات کنن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله خدا کمکت کنه بهترین ها برات رقم بخوره با ابرو  پیشرفت کنی 

ولی احساسی تصمیم گرفتی خیلی میدونم الان نیاز داری یکی دلداریت بده ولی اشتباه کردی خیلی هم اشتباه کردی فک میکنی پیدا کردنت سخته ۱ ۲ ماه زیاد زیاد رد تماس های قبلت بگیرن با این دوستان پلیس در جریان باشه هر کجا باشی کارت ملی کارت بانکی بکشی پیدات کردن و متسفانه با این همه ظلم به زن های این مدلی که میگی خانوادم حامی نیستن  یه جوری با رفتنت حکم قتل خودتو امضا کردی کاشکی قبل رفتن تاپیک میزدی کاشکی اول درخواست طلاق میدادی بعد میرفتی یه جای مشخص نه نامعلوم چه بخوای جه نخوای الان شما محکوم هستید به فرار و تو دادگاه فک کنم بر ضد خودت باشه الان کاری کردی نه راه پس داری نه راه پیش  کاشکی اگه میتونی برای حفظ جونت خیلی تلاش کن خیلی ها 

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

تو میتونستی بچه نیاری اوردی خب یدونه دومی چرا اوردی فامیلمون   فرار کرد از خونه یه پسر داشت بعد چقدر شوهرشو بازخاست کردن چقدر گفتن ک شما اونو کشتید قایمکی دفنش کردید بعد بچش الان ازش متنفره میگه باعث سرافکندکی اون مادر نمیخام دلت خالی کنم ولی تو تنها نبودی دوتا بچه داشتی ک با حاست خودشون وارد این دنیا نشدن 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

فکر میکنم راه مناسبی انتخاب نکردین

لااقل مشاوره میرفتین مسئله رو حل میکردین این که شد پاک کردن. مسئله ...

لااقل خواهری برادری رو در جریان بذارید

واقعا شرایط زندگیتون سخت بود. امیدوارم درست شه رابطه تون

خیلی زشته مردا انقدر دهن بین باشن

آه 

فکر میکنم راه مناسبی انتخاب نکردین لااقل مشاوره میرفتین مسئله رو حل میکردین این که شد پاک کرد ...

😂😂😂😂مشاوره 

مرد اگه انقدر منطقی و عاقل باشه که کلا زنشو نمیزنه ک بخواد مشاوره بیاد 

این گاو رو چجور افسار ببندن بکشوننش توی دفتر مشاوره؟؟؟؟

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

خدایی فاز اونایی که میگن باور نمیکنم و فلان اینا چیه اه شورش در آوردین دیگه .

اسی عزیزم سلام . فقط بگو بهم که تو اقدام به طلاق کردی یا نه ؟ اگر نکردی همین الان برو که نتونن برام عدم تمکین بزنن حتما حتما برو وگرنه همه چی به نفع شوهرت میشه همه چی ولی اگه دادخواست طلاق داده باشی دیگه قصدت جدایی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم

اسی.. فقط از خدا می خوام بهترین ها رو برات رقم بزنه... ان شاالله موفق باشی.... 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎