2777
2789
عنوان

فرار کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5799 بازدید | 165 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بتونی روپات وایسی انشالله بتونی همه چیو به خوبی پیش ببری حتما برات دعا میکنم خیلی قوی هستی خدا خودش حتما دیده و بت کمک میکنه مثل تو خیلی کمه ک دلو جرات داشتی راه خوبی پیش نگرفتی ولی میدونم موفق میشی 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تو میتونستی بچه نیاری اوردی خب یدونه دومی چرا اوردی فامیلمون   فرار کرد از خونه یه پسر داشت بعد ...

کاش میشد ویس بدم ببینی برخورد بچه هامو.

دخترم ۵ سالش بود هنش میگفت مامان تو هم نث بابات کونکشی

پسرم هر چی از دهنش در میومد میگفت

من تاسوعا عاشورا دو روز گریه کردم بچه ها رو گرفتن بردن من تنها موندم خونه

خدا سر شاهده حالم خیلی بده

من همبشه تنها بودم .تا حالا خونه پدرم با شوهرم نرفتم

عروسی تنها 

ختم تنها 

من ۱۱ سال ازدواج کردم ب مرگ اولادم یبار با خواهرم رفت امد نکردم

کاش میشد ویس بدم ببینی برخورد بچه هامو. دخترم ۵ سالش بود هنش میگفت مامان تو هم نث بابات کونکشی پسر ...

یا علی😐

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
ندارن کارتنشم اوردم

برای پلیس بخواد پیدا کنه هیچ کاری نداره چون گوشیا وقتی میخری ثبت سند میشه

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها فوقالعاده بابایی بودن.بعد اینکه انقد دعوا دیدن افسره شدن

دو هفته پیش شوخرم کتکم زد واکنش دخترم نتبودم کرد

دیدم بچم ب ی جا خیره شد تو خودش نیس 

دقت کردم زیر چشاش گود افتاده بود.نبودم بهتر از بودنم بود 

بچه هام  عصبی شده بودن

دورت بگردم مرسی ک استرسم کم میکنید.راه سختی پیش رومه

مواظب خودت باش عزیزم حتما برو درخواست طلاق بده اگه میتونی وکیل خوبو مجرب بگیر

[QUOTE=306481063]خدایی فاز اونایی که میگن باور نمیکنم و فلان اینا چیه اه شورش در آوردین دیگه .  ...

اسی دادخواست طلاق ندی همه چی ب نفع اون میشه باید دادخواست بدی باید حتی اگه شده چادر و ماسک و اینا بپوش برو شهرتون فقط شکایت کن و برگرد ببین عزیزم اگه شکایت نکنی ماشزه محسوب میشی و برات عدم تمکین میزنن یعنی همه چی ب ضررت تموم میشه همه چی حتما هر جور شده باید شکایت کنی که دادگاه ببینه قصدت جدایی

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم