فقط قضاوت نکنید کمکم کنید.متاهلم مادر دوتا بچه.۱۱ سال کتک خوردم تحقیر شدم.هیچ کس کاری نکرد واسم فقط گفتن یا بمیر یا بیای میکشیمت.منم فرار کردم رفتم ی شهر دیگه
بخدا ن مردی تو زندگیمی نه با مردی فرار کردم .فقط دیگه روانی شده بودم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
انشالله بتونی روپات وایسی انشالله بتونی همه چیو به خوبی پیش ببری حتما برات دعا میکنم خیلی قوی هستی خدا خودش حتما دیده و بت کمک میکنه مثل تو خیلی کمه ک دلو جرات داشتی راه خوبی پیش نگرفتی ولی میدونم موفق میشی
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
کاش میشد ویس بدم ببینی برخورد بچه هامو. دخترم ۵ سالش بود هنش میگفت مامان تو هم نث بابات کونکشی پسر ...
یا علی😐
بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگکسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡ دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛)
برای پلیس بخواد پیدا کنه هیچ کاری نداره چون گوشیا وقتی میخری ثبت سند میشه
ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
[QUOTE=306481063]خدایی فاز اونایی که میگن باور نمیکنم و فلان اینا چیه اه شورش در آوردین دیگه . ...
اسی دادخواست طلاق ندی همه چی ب نفع اون میشه باید دادخواست بدی باید حتی اگه شده چادر و ماسک و اینا بپوش برو شهرتون فقط شکایت کن و برگرد ببین عزیزم اگه شکایت نکنی ماشزه محسوب میشی و برات عدم تمکین میزنن یعنی همه چی ب ضررت تموم میشه همه چی حتما هر جور شده باید شکایت کنی که دادگاه ببینه قصدت جدایی
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم وسهل مخرجهم