2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما رو نمیدونم  ولی علاقه ای به بزرگ شدن ندارم ... تلخه :(

منم وای حرف دل منه 

می‌دونی همش به این فکر میکنم بقیه میگن شوهر فلان فکر جهازم هستن گاهی وقتا مامانم میگه دو سه سال دیگه بیشتر پیش ما نیستی و اینا 

فکر کار پول 

اینکه چه چیزایی ک من بهشون نرسیدم ولی هم سنام دارن 

بعضیا چند تا بچه دارن بعضیا ملی پول دارن مهاجرت کردن خارج درس میخونن

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

اشکم گرفت با تک تک صحبت هاتون  

واقعا چه زود زمان میگذره

دلم تنگ شد کارتون های بچگیم رو نگاه کنم

چند ماه پیش شروع کردم کارتون های بچگی ام رو دوباره دیدم

میخوام بازم شروع کنم  

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

وای یادش بخیر  از من فیروزه ای بود  هنوز دارمش  فقط همون جا که می‌گفت خداحافظ  ...

من اونجاشو دوست داشتم که میگفت 

اشتباه کردی عزیزم دوباره امتحان کن 😭 چرا بزرگ شدیم 

فضول زندگی نباشیم دخالت بیجا ممنوع 🚫🚫

تازه باورم نمیشه دوستام شوهر کردن بچه دارن 

همونایی اسباب بازیمو ازشون قایم میکردم🥲

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
من اونجاشو دوست داشتم که میگفت  اشتباه کردی عزیزم دوباره امتحان کن 😭 چرا بزرگ شدیم  ...

واییی یادش بخیر 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
2827
2791
2779
2792