2821
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متاسفانه در حدی نیستی واست فشار بخورم  نظر بذار چون در هر حال اونی که نظرش فاقد اهمیته تویی

اره از پیگیریهات و گیر دادنهای مسخره ات مشخصه بی اهمیته

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
اره از پیگیریهات و گیر دادنهای مسخره ات مشخصه بی اهمیته

توهم نزن

دلیلش اینه نمیخوام تو هیچ کدوم از تاپیکام پست های بی اهمیت و افرادی ببینم که حس با نمک بودن میکنن.

واسه خودت ارزش قائل باش و دیگه پست نذار.

تو تاپیکی که جات نیست نیا ، اینو باید بفهمی حداقل.

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

توهم نزن  دلیلش اینه نمیخوام تو هیچ کدوم از تاپیکام پست های بی اهمیت و افرادی ببینم که حس با ن ...

اینجا سایت عمومیه منم نظرم رو گفتم که شماها دارید ناله میکنید و توهم بهت برخورد و بهم بی احترامی کردی ، برای خودم ارزش قائلم و جواب بی احترامیت رو میدم . اگه حس می‌کنی افسردگی داری یا حالت خوب نیست که آنقدر ناامیدی و علاوه بر اون داری همچین بحث مسخره ای رو ادامه میدی برو پیش تراپیست ، بهت کمک میکنند

Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
اینجا سایت عمومیه منم نظرم رو گفتم که شماها دارید ناله میکنید و توهم بهت برخورد و بهم بی احترامی کرد ...

@نی_نی_یار_پنج   

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب   

لطفاً پست های مربوط به این کاربر رو از تاپیکم پاک کنین

بی دلیل بی احترامی میکنن

منم حوصله اینجور کامنت های نامربوط تو تاپیکام ندارم.

@نی_نی_یار_پنج      @نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_شب    &nbs ...

نی نی یار بخاطر نظر گذاشتن تو یه پست عمومی کسی رو توبیخ نمیکنه 😂 

به پیشنهادم فکر کن ، روز خوش 

نی نی یار بخاطر نظر گذاشتن تو یه پست عمومی کسی رو توبیخ نمیکنه 😂  به پیشنهادم فکر کن ، روز خو ...

نرمال نیستی 

برو از تاپیکم بیرون 

حوصله بحث های اینجوری ندارم 

کامنت نامربوط هم نذار اینجا 

حداقل اینو که میفهمی ، نه؟!

نرمال نیستی  برو از تاپیکم بیرون  حوصله بحث های اینجوری ندارم  کامنت نامربوط هم نذ ...

چرا انقدر حرص میخوری 😂 

هنوز نفهمیدی سایت ارث بابات نیست و هرکس هرحال دلش بخواد می‌تونه پست و نظر بذاره؟! 

مردم رد دادن:/ ولشون کن ارزش ندارن تاتا asalarmy هستم 🤣🤣🤣

سلام عسلمممممممممممم

چرا لغو زده بودی؟! 🥺🩷

خوش اومدی بیبی

ولش کن اونو 😂نرمال نیس

ارزش فکر کردن هم نداره

سلام عسلمممممممممممم چرا لغو زده بودی؟! 🥺🩷 خوش اومدی بیبی ولش کن اونو 😂نرمال نیس ارزش فکر ...

دقیقا بخاطر همین ادمای بی ارزش لغو زدم

یکمدت باید دور میبودم از فضای سایت😁

﴿💍🤍﴾

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 17 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز