متاسفانه در حدی نیستی واست فشار بخورم نظر بذار چون در هر حال اونی که نظرش فاقد اهمیته تویی
اره از پیگیریهات و گیر دادنهای مسخره ات مشخصه بی اهمیته
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
توهم نزن دلیلش اینه نمیخوام تو هیچ کدوم از تاپیکام پست های بی اهمیت و افرادی ببینم که حس با ن ...
اینجا سایت عمومیه منم نظرم رو گفتم که شماها دارید ناله میکنید و توهم بهت برخورد و بهم بی احترامی کردی ، برای خودم ارزش قائلم و جواب بی احترامیت رو میدم . اگه حس میکنی افسردگی داری یا حالت خوب نیست که آنقدر ناامیدی و علاوه بر اون داری همچین بحث مسخره ای رو ادامه میدی برو پیش تراپیست ، بهت کمک میکنند
Enfj 💗/ حق میگم و حقگو ها رو شناسایی میکنم✌️ #حمایت_از_حقگویان /این کاربر از مشکل وسواس فکری و اضطراب اجتماعی رنج میبره ، ممنون که مراعات میکنید 🙏♥️اگه میخوای بحثی که کم آوردی رو با "روانی" خطاب کردنم بخاطر امضام تموم کنی بدون که خیلی بزدل و ترسویی 😂😂😂
نی نی یار بخاطر نظر گذاشتن تو یه پست عمومی کسی رو توبیخ نمیکنه 😂
به پیشنهادم فکر کن ، روز خوش
نرمال نیستی برو از تاپیکم بیرون حوصله بحث های اینجوری ندارم کامنت نامربوط هم نذ ...
چرا انقدر حرص میخوری 😂
هنوز نفهمیدی سایت ارث بابات نیست و هرکس هرحال دلش بخواد میتونه پست و نظر بذاره؟!