2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست

ولی این چیزایی که میگین رو کسایی که بابا داشتن باباهاشون براشون میخرید من انقد بچه قانعی بودم میترسیدم از کسی پول بخوام تا این چیزها رو بخرم میترسیدم مامانم تو سختی بیفته 

در مورد بازی کردن هم مامانم هیچ وقت نذاشت برم تو کوچه بازی کنم البته هیچ دوستی هم نداشتم تو کوچمون یا خونه کسی زیاد نمی‌رفتیم 

ولی دایی هام چند بار واسم لپ لپ از اونا که شبیه کیف بود خریدن باز میکردم توش خمیر بازی داشت تل سر داشت سی دی داشت کلی اسباب بازی اینو اون واسمون میاوردن ولی مامانم میدید زیاده جمع میکرد میسوزوند 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من ۳۸ سالمه ۲ تا بچه دارم همش فک می کنم چقد زود گذشت هنوز تو حال و هوای ۲۶ موندم هنوز روی سلبریتی ها کراش میزنم خیلی تباهم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

من ۳۸ سالمه ۲ تا بچه دارم همش فک می کنم چقد زود گذشت هنوز تو حال و هوای ۲۶ موندم هنوز روی سلبریتی ها ...

نه بابا🥺

درخواست به هیچ وجه قبول نمیکنم . نه خانم نه آقا

ولی این چیزایی که میگین رو کسایی که بابا داشتن باباهاشون براشون میخرید من انقد بچه قانعی بودم میترسی ...

🥺🫂

انشاالله شماها که 20 سال از من جوانترین حدودا همه روزهای آینده رو خوش بگذرونی و غصه نخورید که سنتون ...

ممنونم❤️✨

من 40 سالم چند روز دیگه تمام میشه  واسه تولد 40 سالگیم همسرم طلوع آفتاب رو کنار دریا نشونم داد ...

آسمون کویر تو شب رو ببینین🥹❤️✨

عکس آتلیه ای توی کویر خیلی باحال میشه 

شما رو نمیدونم  ولی علاقه ای به بزرگ شدن ندارم ... تلخه :(

من بیشتر 🥺

یه درونگرا امیدوار 🦋یه کوالا به تمام معنا 🐨یه دونده هزارتا توی افکار منفی   🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️بعضی وقتا ترس رو رها کن و تنهایی به جنگل برو️ راه خودت را برو. حتی اگه برای یک روز زندگی میکنی، یه کاریانجام بده. نقاط ضعفت رو بزار کنار. آر ام، بی تی اس(RM، BTS)️ اره خلاصه نبینم گزارش بزنی که کاربری هفتمه💔🥲 مجبور شدم سیم‌کارت بدزدم و اکانت بزنم 😵‍💫حِق🥲
هی باباتاچشم بهم زدی ۳۵سالمون شد شماهاکی اینقدربزرگ شدید؟ماکی اینقدرپیرشدیم تادیروزکه شماهشتاریاروب ...

وای خیلی زود گذشت🥺

وقتی به این فکر میکنم مامانمم هم همینقدر بزرگتر شده قلبم میگیره 

بابام :( 

خیلی زود گذشت

وای خدا نگوووو، اشک تو چشام جمع شد🥹 ولی کاش بزرگ نمیشدیم تو همون دنیای کارتونامون بودیم💔  ال ...

از مایی🥺

تقدیم به بچه های خوب ایران💔🥺

2827
2791
2779
2792