2777
2789
عنوان

۸۰ الی ۸۲ ایا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 15835 بازدید | 658 پست
من دیروز یه جایی رفتم بعد هی گفتن چند سالته گفتم 22 و وو خودم رفتم توی فکر  کی 22 شدم

منمممم🥺😂حتی بعضی موقع ها فک میکنم چندسالم بود

بعد میگم مگه میشه 

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️
ده سال دیگه  دهه نودیا این حرفو میزنن 😁 اون موقع ماها 30 سالمونه

نمیشه متوقف شه زمان؟🥺

همراه با بیشتر شدن سن و اوج جوونی ما پدرمادرا پیر میشن و ما چروک روی دست و صورتشون رو می بینیم😭🥲

- عشقِ‌تو💔شیرین‌ترین‌داستانِ‌این‌دنیایِ‌تلخ‌است‌ حسین..(:️ روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )ادما تو زندگیت زودگذرن پس حالتو با خودت خوب کن نه با وجود بقیه🌱☀️❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا من اصلا باور نمیکنم مقاومت میکنم یکسره مثلا ۲۰ سالمه هنو دانشگاه نرفتم ..

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

نمیدونم والا مم تا دیروز تو رویاها و خواب های خ ب بودم به فنا رفتیم به قران همه چی رو هم اومد 

دیگه هیچی برام نمونده نه تحمل نه اعصاب نه هیچی انگار منتظرم کسی چیزی بگه بزنم پارش کنمممم

فکر میکردم فقط منم که این حسو دارم

بیست سالمه ولی احساس پیری می کنم 

دوست دارم زمان به عقب برگرده

چند سال از بهترین سالهای زندگیم رو کنکور ازم گرفت ولی آخرش هم هیچی نشدم 

غصه نخورین عزیزان

من ۳۷ سالمه میگم من بچه ام هنوز😁باورم نمیشه بزرگ شدم

تازه خودم بچه دارم. اصلا حس نمیکنم بزرگ شدم. من دختر لوس مامانم بودم که🥲

برای شادی روح پدرم و آرامش دل مادرم صلوات میفرستید لطفا

شاید تنها بدی بزرگ شدنمون و بالا رفتن سن ما، همین باشه :) 

همین قدر تلخ

2827
2791
2779
2792