2777
2789
عنوان

نامتقارن بودن سوراخ های بینی

122 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من بیست روزه که عمل جراحی کردم و سوراخ های بینیم در ابتدا متقارن بودن بعد پونزده روز یهو از جهت پایین نامتقارن شدن و یکیش بزرگ تر شد امروزم از جلو نامتقارن شدن و بد شدن اینا عادیه؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره طبیعیه من بعد یک ماه ماساژ ک شروع کردم اوکی شد

یه چندتا سوال دارم ازت

نوک بینی توام سفته؟ توام اولش ورمت زیاد بود؟ چند ماهه عمل کردی؟بینیت گوشتی بوده یا استخوونی؟

فرم طبیعی عمل کردی یا نیمه فانتزی ؟ بعد چند وقت ورمت رفت؟ وقتی ورمت رفت تیغه بینیتم نازک تر شد؟

مابین طبیعی و نیمه فانتزی 

من تا ۵ ماه ورم داشت م 

آره نازک تر سد...برای بینی باید صبور باشی

ماه ۳ من فکر میکردم دیگه ورم ندارم اما الان ک عکسامو نگا میگنم قشنگ مسخصه ک چقد صورتم ورم داشت 

هر روز از خودت یه عکس بگیر تغییر رو متوجه میشی بعدا ک عکساتو نگا کنی

اسی میشه بگی شوره و ریزش ابروهات خوب شدن یا ن ترو خدا اگ دیدی کامنتمو بگو ❤️

سلام عزیزم ریزش ابروهام نسبت به اون موقع خیلی کم شدش ولی خب هنوزم شونه که میکنمش یکی دوتا میوفته ولی خب اینو پرسیدم برای همه همین طورع

اسی میشه بگی شوره و ریزش ابروهات خوب شدن یا ن ترو خدا اگ دیدی کامنتمو بگو ❤️

اما چیزای سفیدی که داخل ابرومه همچنان هست تو ظاهر معلوم نیست فقط وقتی میرم حموم رطوبت که بهش میخوره تو حموم معلوم میشن میام بیرون خشک میشن میرن هنوز علت اینو کشف نکردم رو پوستمم هست