2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست
الان راننده شدی؟😍

خیلی وقته بابا

باید مجبورت کنن

من الان مجبورم با ماشین خودم برم بیرون

تو ام باید مجبووور کنی خودتو 

هرچقدرم بد بری باید بری

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسکرین پیامت رو گرفتم نگاهش کنم چشم به خودم نمیگم بی عرضه انشالله چند ماه دیگه تگت کنم بگم راننده ای ...

قربون قلبت بشم منننن😍خداااروشکر که بهتری 

ایشالاااا عزیزکم

من که مطمئنم میتونی کار نشد نداره 

من ی بار یکی زد بهم  پیاده شدم   اون شروع کرد که واای تو  مقصری و فلان (خانومم بود) گ ...

خدا خیرت بده 🥲😍منم یه بار دیگه پیش اومد به موقع ترمز کردم فقط یه کوچولو یه کوچولو یه ذره بهش برخورد کرد شماره گرفت و داد و بیداد انگار میخواست فرار کنیم چند روز بعد زنگ زدیم گفت بردم گفتن طوریش نیست:) ولی اون همه حال من رو خراب کرد خانوم هم بود اتفاقا این هم 

خیلی وقته بابا باید مجبورت کنن من الان مجبورم با ماشین خودم برم بیرون تو ام باید مجبووور کنی خودت ...

بابام نمی‌ده بهم تنها میگه باهات بودم زدی نباشم دیگه چی🤣🤣

قربون قلبت بشم منننن😍خداااروشکر که بهتری  ایشالاااا عزیزکم من که مطمئنم میتونی کار نشد نداره ...

حتما حتما تگت میکنم عزیزدلم برا حرف شما هم که شده باید بشم من راننده دوباره اعتماد به نفس گرفتم مرسی مرسی 😍😍😍🥺♥️

عشقین مرسی که حالم رو خوب کردی 🥲♥️

حالا ی چیزی تعریف کنم منم بار اول ک ماشین زدم سکوی پمپ بنزین  آنقدر گریه کردم آنقدر گریه کردم بیچاره شوهرم اومد خونه کلی آرومم کرد

بعد برگشتم بهش گفتم تقصیر توعه من ماشین وزدم

گفت وا چرا تقصیر من

گفتم اگه ماشینم شاسی بلند بود که مالیده نمیشد سکوی پمپ بنزین

اونم گفت عجله نکن راه که بیفتی برات میخرم

منم راه افتادم و اونم به قولش وفا کرد

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!