2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا ی چیزی تعریف کنم منم بار اول ک ماشین زدم سکوی پمپ بنزین  آنقدر گریه کردم آنقدر گریه کردم ب ...

عزیزم ♥️😍پس واقعا خوشبخت عالمی با این همسر صبور 😍

یه اهنگ هیجانی و پر انرژی ترجیحا خارجی سبک متال راک پلی میکنی رسیدی میدون با سرعت میپیچی دو حالت بیشتر نداره یا تو راننده میشی یا یه دستو پا چلفتی باقی میمونی البته به اضافه این نکته که تصادف میکنی :/

...What the fu                                                      

ببین علاج دردت فقط تمرین با کلاجه سعی کن یاد بگیری ماشین و خاموش نکنی تو جاهای خلوت و ساعات خلوت برو تمرین من مطمئنم تو راننده ی خوبی میشی فقط یه چیزی بهت بگم لطفا ناراحت نشو اون کسی که بهش میزنی اگه مقصر باشی حق داره چون ماشینش هم از ارزش میفته هم خودش تو دردسر میفته هزاری هم که خسارت بدی ماشینش مثل روز اول نمی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
خیلی شرمنده میشم اینطور میشه بابام چیزی بهم نگفت مثلا فکر کن بعد دو هفته میشینم هی استرس دارم نمی‌دو ...

عزیزم

اولا شرمندگی نداره خب هنوزاول راهی 

منم اولین بار تنها رفتم دور میدون خاموش کردم اولین بار سربالایی خاموش کردم پنج بار روشن کردم بازم نتونستم تا به نفر اومد ماشینو رد کرد ولی الان همه اطرافیانم ازرانندگیم تعریف میکنن تو هر جاده ای از کوهستانی و خاکی و سربالایی و باریک و ترانزیتی و اتوبان و بارون و مه و شب و...رانندگی کردم با سرعت بالا 

بعدشم خب برای انجام کارهای مختلف هر فردی یه جوریه یکی مثلا کیک پزی رو تو یه جلسه یاد میگیره یکی مثل من هنوز بعد هزاران بار که کیک درست کردم باز از نت دستورشو در میارم 

مطمئن باش ید میگیری باید صبر کنی تمریندکنی تا مسلط بشی به دنده و کلاج و ترمز و گاز یعنی باهاشون راحت کار کنی ، بعد کم کم مسلط شدی برو جاهای شلوغ 

دو هفته یکم زوده واسه میدون که شلوغ میشه معمولا 

منتظر اتفاقات خوبم 

اسی وقتی میدون خلوته که با دنده دو برو

ولی کلا قبل ورود به میدان اول دست چپ رو باید هواشو داشته باشی 

وقتی رفتی تا وسط میدون بعد سمت راست

بعدم وقتی نیدون شلوغه قشنگه برو دنده یک برای اینکه هاموشم نکنی نیم کلاج بگیر تا ماشین هاموش نشه اگر مجبور شدی ایست کامل کنی کلاج رو تا ته بکیر اکر نه تیم کلاج برو

نترس برو  

من تازه گواهینامه ام اومده

با شوهرم میشینم ای داد میزنه ای غر میزنه

خاموشک کنی فدای سرت 

کلا میبینن راننده خانومه بوق میزنن

توهم محل نده اصلا  

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
عزیزم ♥️😍پس واقعا خوشبخت عالمی با این همسر صبور 😍

منم تازه گواهینامه گرفتم اوایل بااصرار خودم نینشستم اونم تنهایی ایراد واشتباه زیاد دارم ولی خیلی بهتر شدم رانندگی فقط تمرین من وتو متاسفانه دیربه دیر میشینیم من دنده ۳ میترسیدم وبلد نبودم جابزنم اینجا یه کاربری یادم دادم دیروز بود عالی رفتم ازخودم واقعا راضی بودم دیگه مشکلی بادنده ۳ وسرعتش نداشتم میدون هم اروم برو عجله که نداری البته بیشتر ترس که کار خراب میکنه احتمالا میترسی بیخیال زمین خوردی دوباره بلند شو یه بچه نوپا هزاربار میخوره زمین بازم بلند میشه تا وقتی که تند بتونه راه بره حکایت من وتو ازبس ازمایش وخطا باید کنیم تا حرفه ای بشیم 

🥲🥲🤣 معلومه خودت راننده ای 

😂حالا به حرفم گوش نکنی خودتو به کشتن بدی ولی اهنگ تاثیر داره جدی 

...What the fu