2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست
ببین علاج دردت فقط تمرین با کلاجه سعی کن یاد بگیری ماشین و خاموش نکنی تو جاهای خلوت و ساعات خلوت برو ...

درست میگی عزیزدلم مرسی ازت ولی آخه اون موقع کاری شده با داد و دعوا که چیزی درست نمیشه 🥺

عزیزم اولا شرمندگی نداره خب هنوزاول راهی  منم اولین بار تنها رفتم دور میدون خاموش کردم اولین ...

ممنونم ازت خیلی ممنون آروم شدم 🥲مامانم میگه ماها استعداد رانندگی نداریم این درسته واقعا که آدم استعداد نداشته باشع؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی وقتی میدون خلوته که با دنده دو برو ولی کلا قبل ورود به میدان اول دست چپ رو باید هواشو داشته باش ...

مرسی از راهنمایی هات عزیز من 

منم بابام گاهی غر میزنه دقیقا خیلی بدم میاد خدا خیر نده همچین مرد هایی که تا زن میبینن قصد تخریبش رو دارن

منم تازه گواهینامه گرفتم اوایل بااصرار خودم نینشستم اونم تنهایی ایراد واشتباه زیاد دارم ولی خیلی بهت ...

مرسی قشنگم که امید میدی اره من دیر به دیر میشینم تنها هم نمسشینم یکمم مشکل تمرکز دارم متاسفانه 

خدا خیرت بده 🥲😍منم یه بار دیگه پیش اومد به موقع ترمز کردم فقط یه کوچولو یه کوچولو یه ذره بهش برخور ...

واای خانوما😑😂 یکم حساس ترن  تو این موارد بگو  خسارتشو میدم اینهمه الم شنگه نداره که🤨

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
ممنونم ازت خیلی ممنون آروم شدم 🥲مامانم میگه ماها استعداد رانندگی نداریم این درسته واقعا که آدم استع ...

نه عزیزم

با احترام به راننده تاکسیای گرامی 😁، ولی من تو خیابون دقت میکردم اینهمه راننده ماشین مخصوصا تاکسی میگفتم یعنی من استعدادمخاز همه اینا کمتره ؟ بعد دیدم نه من واقعا میتونم و تونستم 

منتظر اتفاقات خوبم 

این‌مشکلو‌بازم‌داری؟

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤
دیگه ترس دارم تو شهر نمیشینم اما تو جاده میشینم 

اها‌امیدوارم‌به‌ترستون‌غلبه‌کنین🥹

💜🇰🇷대한민국🇰🇷    ❗ I'm a boy❗ 💜BTS and EXO 🖤. بِسْم‌اللّه‌الرحمٰن‌الرَحیم .🖤اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُلاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌاللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ .✨🖤