2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر مهربونی بغض کردم کاش یکی مثل تو کنارم داشتم از غروب همش به خودم میگم بی عرضه 🥲🥺می‌دونی من دو ...

قربونت برم من رانندگی بلد نیستم😅ولی اگه از صدای بوق ماشینا استرس میگیری شیشه بده بالا آهنگ بی کلام بزار که حواست پرت هم نشه 

اصلا اصلا به خودت نگو بی عرضه کی گفته بی عرضه ای دختر به این ماهی😒

به نظرم تو یوتیوب یا اینستا سرچ کن ویدئو آموزش خیلییی میاد هستن کسایی که ویدئو میزارن نکات کلیدی رو قلق هارو میگن واسه من چند بار تو اکسپلور اومد

اعتماد به نفس کلید هر کاریه سعی کن وقتی میشینی پشت فرمون یه نوشیدنی خنک کنارت بزاری هرجا میبینی استرس گرفتی بزن کنار نوشیدنی خنک بخور ضربان قلبت که نرمال شد دوباره شروع کن

یه چیزی بگم اصلا مهم نیست که از کاری بترسی شجاع کسیه که با وجود ترس باز هم انجامش میده تو میتونی😍👌🏻

آروم میری مگه ا..اگه خیلی آروم میری از کنار برو وگرنه پشت ماشین های دیگه برو ... اونا بهر حال بوق می ...

آروم نرفتم امروز زدم بهش دیگه تسنیم گرفتم آروم برم 🥲😪🤣

اره بابا.همه که از اول راننده نبودند اونقدر زدن این ور اون ور اونقدر وسط خیابون خاموش کردن اونقدر بد ...

مرسی عزیزم کاش همه تفکر شما رو داشتن با این که آدم هزینه میده انقد بد برخورد میکنن باهاش بعضیا 

آخه میخواستم میدون یاد بگیرم همش شلوغه نمی‌دونم کی برم کجا برم پس عزیزم 

رانندگی رو که یاد بگیری و کامل راه بیفتی و تسلط پیدا کنی و تمرکز خاموش نکردن داشته باشی میدون میشه برات نقل و نبات این سری فدای سرت ولی بعداً تا راه نیفتادی عجله نکن جاهای شلوغ نرو

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
یک خیلی آرومه دو یا سه برو هول نکن اونا که خودشون هم راننده نبودن از تو بدتر بودن توهم بری یاد میگیر ...

ممنونم ازت کاش چند ماه دیگه بهت بگم یاد گرفتم 🥲♥️

چون تنها نمیری یاد نمیگیری منم تاکسی باهام بود یاد نگرفتم تنها که میرم دنده سه ولی اون موقع کسی بود ...

بابام تنها نمی‌ده میگه بودم زدی به یکی وای به این که نباشم 🥺🤣🤣

مرسی عزیزم کاش همه تفکر شما رو داشتن با این که آدم هزینه میده انقد بد برخورد میکنن باهاش بعضیا  

من ی بار یکی زد بهم  پیاده شدم   اون شروع کرد که واای تو  مقصری و فلان (خانومم بود) گفتم ببین اولا تو باید ترمز میگرفتی دوما اگه مقصرم بودم خسارتشو میدادم  الانم چیزی نشده میتونی بری(واقعا چیزی نشده بود)

فقط کم نیا و اگه ببینن ترسیدی بدتر رفتار. میکنن)

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
قربونت برم من رانندگی بلد نیستم😅ولی اگه از صدای بوق ماشینا استرس میگیری شیشه بده بالا آهنگ بی کلام ...

اسکرین پیامت رو گرفتم نگاهش کنم چشم به خودم نمیگم بی عرضه انشالله چند ماه دیگه تگت کنم بگم راننده ای شدم برا خودم 🥲♥️

تنها نیستم تو ماشین بابام میگه آهنگ گوش نده هول می‌کنی ولی سعی میکنم رعایت کنم حرفات رو مرسی که اومدی تاپیک حالم خیلی بهتر شد خدا کاش آدمایی مثل تو رو زیاد کنه 🥲😍😍