2777
2789
عنوان

تصادف کردم 😪😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1589 بازدید | 122 پست
پس چرا پشتم بوق میزنن وقتی صبر میکنم 

به بوقا توجه نکن   اگه مشکل دارن میتونن راهشونو کج کنن و از ی لاین دیگه برن  تو  رعایت کن جلو رو که به چیزی نزنی

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
دنده ۲ باید تو میدون باشه یا یک؟ من دنده یکه یهو خاموش میکنم هی پشتم بوق میزنن

بستگی به شلوغی یا خلوت بودن داره 

اگه سرعتت خیللییییی بخواد بیاد پایین باید از دو بری یک

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزممممم تازه کاری حالا تا چند سال این چه حرفیههههه خوشگلم باید اینقد بزنی تا یاد بگیری دیگه فدای ...

چقدر مهربونی بغض کردم کاش یکی مثل تو کنارم داشتم از غروب همش به خودم میگم بی عرضه 🥲🥺می‌دونی من دو هفته یه بار یا هفته ای میشینم پشت ماشین استرس دارم کسی نیست شب باهام بیاد تو میدون دنده باید ۱ باشه یا ۲؟

وقتی یک هست یهو خاموش میشه می‌خوام مثلا ترمز کنم به یکی نزنم هی پشتم بوق میزنن وقتی ۲ هست نمیتونم کنترل کنم میزنم به یکی 🥲

پس چرا پشتم بوق میزنن وقتی صبر میکنم 

آروم میری مگه ا..اگه خیلی آروم میری از کنار برو وگرنه پشت ماشین های دیگه برو ... اونا بهر حال بوق میزن بعضی تو راه خودتو برو توجه نکن 

یعنی اینا طبیعی؟؟

اره بابا.همه که از اول راننده نبودند اونقدر زدن این ور اون ور اونقدر وسط خیابون خاموش کردن اونقدر بد پارک کردن.ببین موقع رانندگی دور از جونت مثل اون قورباغه که کر بود رفتار کن.بدون استرس و ریلکس کار خودتو بکن راه خودتو برو.خاموش کردی فدا سرت.زدی به جایی پولشو میدی.فقط تا جایی که میتونی سرعت نرو همین

بخدا راننده ها انقد بد برخورد میکنن نمیدونی دفعات اول چقدر اعتماد به نفس داشتم الان میگم اگر هر روز ...

فدای سرت

خب هول میکنی

من اصلا اینجوری نبودم خیلی ریلکس میرفتم برا خودم

تازه من خودم از اونایی بودم ک خطرناک و تند رانندگی میکردن

احتمال مرگم بود😅

اما دیگ ب جاش ترس اینجوری نداشتم

تو سعی کن ب کسی نزنی از جلو

کسی از عقب بزنه دیگ تقصیر خودشه دیگ... 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
دنده ۲ باید تو میدون باشه یا یک؟ من دنده یکه یهو خاموش میکنم هی پشتم بوق میزنن

کنترل رو کلاج نداری  یا کم گاز میدی  که خاموش می کنی باید بین  گازو ترمز(موقع شروع حرکت) تعادل برقرار کنی  عین الاکلنگ 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
شاید ماشین داره  اگه نداره با تمرین و تکرار همه چی اوکی میشه فقط آرامش داشته باش زدی هم زدی سر ...

با این که تمام هزینه رو میگیم میدیم انقد بد برخورد میکنن آدم می‌ترسه 

چقدر مهربونی بغض کردم کاش یکی مثل تو کنارم داشتم از غروب همش به خودم میگم بی عرضه 🥲🥺می‌دونی من دو ...

یک خیلی آرومه دو یا سه برو هول نکن اونا که خودشون هم راننده نبودن از تو بدتر بودن توهم بری یاد میگیری.. جای خلوت نرو جای شلوغ برو ترست بریزه تو جای خلوت حرفه ای نمیشی

اسی جان ولی بنظرم نباید با سابقه ده پونزده بار رانندگی میرفتی تو میدون شلوغ

آخه میخواستم میدون یاد بگیرم همش شلوغه نمی‌دونم کی برم کجا برم پس عزیزم