۷ ماهه گواهی نامه گرفتم تا حالا ۱۰ ۱۵ بار بعد گواهی نامه شاید نشستم همه چی اوکیه ولی دور میدون که باید بپیچم هول میشم نمیتونم حق تقدم با میدون رو رعایت کنم و یکی میومد زدم پشت ماشینش یکم صاف کاری لازم شد بازم پیش اومده بود نزدیک بود تو میدون اینکارو بکنم ترمز کردم یا مثلاً تو میدون یهو خاموش میکنم چون میترسم حالم خیلی بده حس میکنم راننده نمیشم برا هیچی گریه نمیکنم ولی برا این گریم گرفت دیگه اعتماد به نفس نشستن ندارم من عاشق رانندگی بودم 😭🥲
عزیزممممم تازه کاری حالا تا چند سال این چه حرفیههههه خوشگلم باید اینقد بزنی تا یاد بگیری دیگه فدای ...
چقدر مهربونی بغض کردم کاش یکی مثل تو کنارم داشتم از غروب همش به خودم میگم بی عرضه 🥲🥺میدونی من دو هفته یه بار یا هفته ای میشینم پشت ماشین استرس دارم کسی نیست شب باهام بیاد تو میدون دنده باید ۱ باشه یا ۲؟
وقتی یک هست یهو خاموش میشه میخوام مثلا ترمز کنم به یکی نزنم هی پشتم بوق میزنن وقتی ۲ هست نمیتونم کنترل کنم میزنم به یکی 🥲
اره بابا.همه که از اول راننده نبودند اونقدر زدن این ور اون ور اونقدر وسط خیابون خاموش کردن اونقدر بد پارک کردن.ببین موقع رانندگی دور از جونت مثل اون قورباغه که کر بود رفتار کن.بدون استرس و ریلکس کار خودتو بکن راه خودتو برو.خاموش کردی فدا سرت.زدی به جایی پولشو میدی.فقط تا جایی که میتونی سرعت نرو همین
چقدر مهربونی بغض کردم کاش یکی مثل تو کنارم داشتم از غروب همش به خودم میگم بی عرضه 🥲🥺میدونی من دو ...
یک خیلی آرومه دو یا سه برو هول نکن اونا که خودشون هم راننده نبودن از تو بدتر بودن توهم بری یاد میگیری.. جای خلوت نرو جای شلوغ برو ترست بریزه تو جای خلوت حرفه ای نمیشی