2821
2789
بله دولتى ميريزن ولى مقدارش كمه

میگم واسه مرد و زن فرقی نداره یعنی صفر میکنه کلا.؟ آخه چیزی دربارش نشنیدم میشه راهنمایی کنی من رشته شیمی دولتی قبول شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خابگاه بودم

توی خابگاه ودانشگاه متأهل زیاد داشتیم حالا باتوجه به اینکه طرح افزایش جمعیت داره توی کشور اجرا میشه به نظرت اینکارو میکنن؟ 😐

درضمن کافور بعد یه مدت میل جنسی کاملا از بین میبره وباعث ناباروری میشه

توی اتاق ما سال بالایی ها داشتیم که با توجه به رفتارشون بیشتر انگار تقویت جنسی میرختن توی غذا😐

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/
اخه بیشترشون متاهل هستن اگه کافور بریزن بعد طرح افزایش جمعیت خراب میشه 😁 

میگن که اگه نخوری که اثرش میره نمیدونم واقعا آخه من چیزی اصلا نمیدونستم درباره این وقتی همکلاسیم بهم گفت اصلا خیلی ببخشید شاخ در آوردم 

من خابگاه بودم توی خابگاه ودانشگاه متأهل زیاد داشتیم حالا باتوجه به اینکه طرح افزایش جمعیت داره توی ...

یعنی ما تا 4 5 سال که اونجا هستیم بخوریم که نمیشه 😂

یعنی ما تا 4 5 سال که اونجا هستیم بخوریم که نمیشه 😂

ببین با توجه به تجربم میگم خودت غذا درست کنی بهترِ

خیلی بهترِ اگه واقعا به فکر سلامتیت هستی! 

غذاشون بی کیفیته اکثرا ولی یکی دوتا از غذا هاشون خوب بود مثلا ماهی قزل الا میدادن خوب بود

درمورد کافور هم که میگم توی خابگاه ما مثل اینکه میل جنسیشون بالا بود بنابراین اگه کافوری هم می ریختن بی تأثیر بود😐

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگرشایدنور،خودِتوباشی.../فَاصْبِرْ إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ🫒🇵🇸/