2777
2789
عنوان

بارداری و سندرم تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 92 پست
چه بدونم زیاد نمیدونم🤦 در موردشون فقط ماه اول خورد باردار شد  بابا نگاه کنی قدیما اصلا اینجور ...

مامان منم همینه والا ..الانم میدونه اقدامم هی نگرانه ک چرا نمیشه😕

اصن دکتر من میگفت ۴۰ سال پیش چیزی ب اسم تنبلی تخمدان نبود ..از وقتی مواد نگهدارنده و قند و شکر شده پایه ثابت خوراکی های ما این سندرم شکل گرفت تو دخترا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بابا فقط رو اون حساب نگو پلی کیستیکی ..میخای مطمین شی برو ی بار دیگه سونو بده حتما

من امروز دلم خیلی شکست میگن خدا تو دل های شکستست 

امروز ازش میخوام به زودی دامنتو سبز کنه 💚

من امروز دلم خیلی شکست میگن خدا تو دل های شکستست  امروز ازش میخوام به زودی دامنتو سبز کنه 💚

قربونت برم عزیزم اشکای خودمو ک تو این چند ماه نمیبینه کاش دعای شمارو قبول کنه..از خدا میخام هیچ مشکلی نباشه و زودی باردار شی شمام

مامان منم همینه والا ..الانم میدونه اقدامم هی نگرانه ک چرا نمیشه😕 اصن دکتر من میگفت ۴۰ سال پیش چیز ...

ای خدااااا اره دقیقا اکثرا دارن 

خدا کنه ما هم مامان بشیم بخدا سخته منتظر بودن 

حس بدیه بخوای و نشه التماس خدا رو کنی و نده 💔

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ای خدااااا اره دقیقا اکثرا دارن  خدا کنه ما هم مامان بشیم بخدا سخته منتظر بودن  حس بدیه ...

اره بخدا ..من اصن اول ک اقدام کردیم ب اصرار شوهرم بود بچه دوس نداشتم اصلا..ولی حالا ک میبینم نمیشه حریص شدم😑

اره بخدا ..من اصن اول ک اقدام کردیم ب اصرار شوهرم بود بچه دوس نداشتم اصلا..ولی حالا ک میبینم نمیشه ح ...

منم اصلا دوست نداشتم الان شدیداً بیتابم برای داشتنش 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خدا از دهنت بشنوه برام دعا کن راسی دکتر گفت عفونت واژن دارم پماد داد از طرفی من تو این یکی دو روز پ ...

خیالت  راحت گلم کل دختر خالهای من پلی کیستیکن و آبجی همشون راحت باردار شدن همین ک پریودم منظمه آکی هستی فقط استرس نداشته باش ک سالمم باشی بیمار میکنی خودتو

واسه پماد هم بعد پری استفاده کن نه ربطی نداره به سونو ولی اگ بتونی قبل سونو استفاده کنی ک عفونتت برکنار شه بهتره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

اسی جون فقط میدونی ک شکر کل جواد غذاییای سوپری قند شیرینیجات سم‌های واست اگ بارداری مهم برات سالم بخور و با کیفیت گرمیجات قبل بارداری حتمن بخور قرص کمر و جوز هندی و نبات و پودر نارگیل و پودر نخد خوبه ناشتا بخوری گلم سیاهدانه و عسل هم یادت تره فقط رازیانه مصرف نکن ک واسه هر کسی جواب نمیده 

حالا من ی سوال دارم میتونی کمکم کنی یا تاپیکی سراغ داری راجبش؟🥲 ی برنامه هست شبیه ماشین حساب  برنامه مخفی میکنه تو گوشی سامسونگ میدونی چطور بازش کنم ؟ خیلی مهمه

خیالت  راحت گلم کل دختر خالهای من پلی کیستیکن و آبجی همشون راحت باردار شدن همین ک پریودم منظمه ...

مرسی عزیزم 

هنوزم نمیدونم pCO هستم یا نه بعد سونو میفهمم برام دعا کن

چسم قبل سونو میزنم 

منظور من اینه شب قبل سونو من پماد استفاده کنم برای فرداش پماد هنوز هست سونو واژن بهش پماد مالیده نمیشه مشکل پیش بیاره؟

اسی جون فقط میدونی ک شکر کل جواد غذاییای سوپری قند شیرینیجات سم‌های واست اگ بارداری مهم برات سالم بخ ...

شکر رو یک ماه حذف کردم کلا تغذیمو حواسم هست

من متوجه اون برنامه که گفتی نشدم میتونی عکسشو بفرستی؟

مرسی عزیزم  هنوزم نمیدونم pCO هستم یا نه بعد سونو میفهمم برام دعا کن چسم قبل سونو میزنم  ...

اینو حتمن از دکترت یا منشی سوال کن گلم من دو روز مونده به سونو پماد تموم شد دکتر گفت فقط ۷ استفاد کنم