ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ربطی نداره به بارداری. تو پلی کیستیک باش فقط یه تخمک بالغم داشته باشی همون بگیره باردار میشی. بعدم درمان قطعی نداره فقط میتونی کنترلش کنی. منم هستم دوتا بچه دارم یعنی دومی رو باردارم الان. هیچ دارویی هم مصرف نکردم
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤
از مجردی تخمدان پلی کیستیک شدید بودم،همون موقع متفورمین شروع کردم با اولین اقدام باردار شدم قلبش تشکیل نشد،۶ماه بعد با اولین اقدام باردار شدم الان ۵سالشه،۳سال بعد بدون اقدام و با جلوگیری باردار شدم الان ۲سالشه،جالبه هر وقت میرم دکتر همچنان تخمدان پلی کیستیکم
برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....