2777
2789
عنوان

بارداری و سندرم تخمدان پلی کیستیک

| مشاهده متن کامل بحث + 2436 بازدید | 92 پست
از مجردی تخمدان پلی کیستیک شدید بودم،همون موقع متفورمین شروع کردم با اولین اقدام باردار شدم قلبش تشک ...

میشه بگی پریودات چجوریه 

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

ورزش کن

استرس نداشته باش

خواب کافی داشته باش

شیرینی جات حذف منم وقتی فهمیدم این بیماریو دارم داشتم دیوونه میشدم ولی بعد فهمیدم هیچی نیست همه دارن دیگه!با فیبروم دیگه حامله میشن این چیزی نیست اگه پریودات اوکیه نباید نگران باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دارو هر بار تخمک بالغ و خوب دارم ولی نمیشه

منم فولیکول غالب دارم هر ماه بدون دارو ولی نمیشه

شوعرمم آزمایش داد تحرکش یکم کمه 

یعنی بخاطر تحرکشه که این چند ماه نشده ؟ 

یا شاید لوله های خودم بسته باشه 🤒🤒🤒🤒

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

پریودم منظمه چانه و موی ضخیم تو صورت داری  سینهات مو در میارن شیر میاد؟

ببخشید من هیچکدوم از این نشانه هارو ندارم 

به موقع پریود میشم 

از روز هفتم به بعد تا روز دهم لکه بینی دارم 

فک میکنید پلی کیستیک هستم

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....
من با دارو هر بار تخمک بالغ و خوب دارم ولی نمیشه

هر ماه شانس بارداری ۱۸ الی ۲۰درصده اگه اشتباه نکنم. اگه شوهرت مشکلی نداری. حتما میشی عزیزم بهش فکر نکن بیخیال باش، میشی به امیدخدا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

PCO هستی؟ دکتر بهت اصلا دارو نداد؟

اره هستم، تو مجردیم فهمیدم دارم، دارو هم نخوردم اصلا، الانم هشت ماهه باردارم

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

ربطی نداره به بارداری. تو پلی کیستیک باش فقط یه تخمک بالغم داشته باشی همون بگیره باردار میشی. بعدم د ...

اخه میگن تنبلی تخمدان با سندروم تخمدان پلی کیستیک فرق داره 

تنبلی راحت باردار میشن

به سلامتی عزیزم

از مجردی تخمدان پلی کیستیک شدید بودم،همون موقع متفورمین شروع کردم با اولین اقدام باردار شدم قلبش تشک ...

خدا بچه هاتو حفظ کنه 

تنبلی تخمدان داری یا سندروم تخمدان پلی کیستیک؟

ایشاالله که این ماه خبر خوب بهمون میدی شماهم pCO هستید چه درمانی انجام میدی

اره..متفورمین و لتروزول خوردم ..داروی خاصی نداره فقط باید شرایط بدنیت نرمال باشه و هورمونات بالانس باشن..هورمونا خیلی مهمن

ماه پیش یکی از بچه های پلی کیستیکی بعد چند ماه با دارو باردار شد و پوچ بود متاسفانه..چون اختلال داشت