2777
2789
عنوان

وسواس

364 بازدید | 8 پست

سلام من وسواس دارم جدیدا وسواس ریزش ادرار گرفتم الان تازه از حمام اومدم یه شک دارم حس می کنم تمیز نیستم نجس شدم دیگم وقت نیست باز برم حمام توانش هم ندارن کسی این مشکل داشته حل شده باشه الان چه کار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با وسواس ریزش ادرار چه جور کنار اومدین چی به خودتون گفتین

میگم باید قرص بخورین نشخوار ذهنیدکم شه

بعددیه رفیق داشتم اخوند بود کمک کرد.گفت اگه شلوارت تجس گناهشوگردت من کاریت نباش 

نبابا قرص چیه برو پیش دکتر نجفی توانا دارو هم استفاده نمیکنه هیپنوتیزم درمانگر هستش من خودم وسواس شدید شستشو داشتم واقعا انگار دوباره به زندگی برگشتم واقعا غرق این وسواس شده بودم مطبش شریعتی شما یه جلسه بری خودت میفهمی کاش زودتر پیگیری کرده بودی

خواهرم برای درمان وسواس فکری و عملی ش میره پیش دکتر علیرضا جباری. خیلی روانپزشک خوبی و حتی یه قرص هم به خواهرم نداده البته نیاز نداشته. بعضی ها واقعا نیاز به دارو دارن. بنظرم از متخصص کمک بگیری خیلی بهتره

سلام.عزیزم میخاستم بپرسم الان خوب شدی؟؟؟چون منم بشدت درگیرشمممممم

بهار شدم از این نظر به ادرار دیگه خیلی گیر ندارم چیزای بدتر و حساس تر اومده سراغم سریع جلوش بگیر

به طور معمول می تونی از شورتکس استفاده کنب این جور چند قطرم خارج شه به لباست نمی خوره یه شورتکساییم هست اونا گرون تره ولی حتی میزان زیاد ادرار مب گیره بعد حمامم بگو فوقش تا یه ساعت دیگه خشک می شم شلوارم عوض می کنم البته به جنبه دینیش حساس نشو خیلی اشکال نداره در کل یکی حرف جالبی زد گفت وقتی دست شویی شدید داریم و موقعیت دست شویی نیست چه طور جلو خودمون می گیریم و اتفاقی نمی افته پس امکان نداره قطره خارج شه بدون اختیار 

بهار شدم از این نظر به ادرار دیگه خیلی گیر ندارم چیزای بدتر و حساس تر اومده سراغم سریع جلوش بگیر به ...

وااای چه بد.بچه داری؟من خودم سرهمین ادرار افسرذگی گرفتم.دارم کلی حرفو حدیث میشنوم.داغونم خییییلی داغوووون.بچه هم بیارم دیگ نوره علی نور میش