2777
2789

دستات گال گرفته دوست من گرفته یکی میگه گاله یکی میگه آلرژی بیچاره هنو درمان نشده ،دستاش زخمای ناجور داره

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گال یا جرب بیماری ناشی از فقر و کثیفیه و درمان داره ولی درمانش طولانیه و به شدت هم مسریه

جملاتی می‌نویسید یکم‌فکر کنید چرا همه فک‌میکنن بیماری های پوست ناشی از کثیفی هست گال حالا واقعامسریه 

من بیماری پوست خود ایمنی دارم همین طوری زخم میشه اینا پسر داییم ترم دوسه عمومی گفت گال داری بدون فکر 😐

بعد اوایلی فکر میکردن که آلرژی یا اگزما عمم می‌گفت دست  دخترمو‌ نگیرن بدنت خاروندی یا برو حموم میخاری

کاش یک کم فکر کنید که بیماری در حیطه اختیار آدم نیست نه همه اونایی مشکل پوست  دارن کثیفن 

من ازبس همه اذیت میکنن همیشه تمام لباس پوشیده است در حد یقه اسکی اینطورا 

جملاتی می‌نویسید یکم‌فکر کنید چرا همه فک‌میکنن بیماری های پوست ناشی از کثیفی هست گال حالا واقعامسریه ...

ببخشید فقط بخاطر شما من علم رو تغییر میدم جرب ناشی از تمیزیه😂

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
گال یا جرب بیماری ناشی از فقر و کثیفیه و درمان داره ولی درمانش طولانیه و به شدت هم مسریه

گال از کثیفی نیست از راه انسان به انسان یا حیوان به انسان خاک اینا منتقل میشه

ببخشید فقط بخاطر شما من علم رو تغییر میدم جرب ناشی از تمیزیه😂

از تمیزی هم نیست هیره های کوچیک به اسم مایت هستن که روی پوست تونل میزنن من خودم از خرگوشم گرفتم اگه برای درمان اطلاعاتی دارین ممنون میشم ریپلای کنید

جملاتی می‌نویسید یکم‌فکر کنید چرا همه فک‌میکنن بیماری های پوست ناشی از کثیفی هست گال حالا واقعامسریه ...

منم مدتیه خارش دارم مخصوصا موقع استفاده از ژیلت و... بعدش خارش میگیرم و تا صبح خودمو میخارونم .یبارم بخاطر همین خارش ۸روز بستری شدم

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
دستات گال گرفته دوست من گرفته یکی میگه گاله یکی میگه آلرژی بیچاره هنو درمان نشده ،دستاش زخمای ناجور ...

احتمالا گاله اگه خارش میده من پرمترین یک دوز استفاده کردم خارشم 10 برابر شد بعد از چند نفر پرسیدم گفتن ما سرکه سفید استفاده کردیم حالا من سرکه سفید خریدم ببینم چی میشه صابون گوگرد هم گرفتم از خارشم کم میکنه