2777
2789

[QUOTE=306411294]از تمیزی هم نیست هیره های کوچیک به اسم مایت هستن که روی پوست تونل میزنن من خودم از خرگوشم گرفتم اگه 

خواهرم گرفتن زیاد هم بود پزشک حاذقی شربت دیفن هیدرامین و پماد موضعی تریامسینولونNN دادن با یک هفته مصرف کامل برطرف شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز خوب نشدی ؟ دکتر رفتی؟ من بهترم خداروشکر ولی هنوز درمانم کامل نشده 

نه سه بار رفتم دکتر تا الان

منم مبرم دکتر همه کار میکنم بعد تموم شدن دوره درمان بعد یک الی دوهفته دوباره جوش میزنه خسته شدم این سری انقدر دارو زدم ب بدنم پوستم از شدت خشکی پوست پوست میشد که مجبور شدم مرطوب کننده بزنم اوکی شد باز دوباره حوش زدم ولی خارش ندارم

وای نگو یعنی بعد درمان ممکنه دوباره بیاد؟ 

برای اکثرا میره برای من نمیدونم الان خودمم موندم چیه گاله یا حساسیت یا درماتیت تماسی اخه خارش ندارم مثل اونموقع مثلا میگن شبا خارش بیشتره من خارش خیلی کمی هم که دارم کل روز تغیری نمیکنه مثلا شاید هر یکی دوساعت یکم بخاره

برای اکثرا میره برای من نمیدونم الان خودمم موندم چیه گاله یا حساسیت یا درماتیت تماسی اخه خارش ندارم ...

من هنوز یه دوزم مونده ولی خارشم کم شده و جای جوشا اکثرا رفته خشک شده به من هم قرص داد هم لوسیون 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

قرص ایورمکتین و لوسیونش و هیدروکتزین و داکسپین فکرم خراب شد یعنی ممکنه برگرده؟

ی چیز بگم منم اوایلش انقدر استرس داشتم کلی وزن از دست دادم اخر سرم یکم بیخیال تر شدم و جالب اینجاست بهتر هم شد از قبل چون بیشتر جوشام باز از استرس زیاد بود

شما خوب شدید؟  من رفتم دکتر یک جای دیگه گفت گال نیست حساسیت پوستیه دیگه موندم چیه

دکترا ک همه بی سواد شدن من جوشام خوب شده خارش دارم ک دکتر میگه طبیعیه تا یک ماه ولی دیوونه شدم مدام تنمو چک میکنم جوشم دارم ک نمیدونم گال هست یا نه مدام داروی ارامبخش میخورم روحی خیلی اذیتم 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

دکترا ک همه بی سواد شدن من جوشام خوب شده خارش دارم ک دکتر میگه طبیعیه تا یک ماه ولی دیوونه شدم مدام ...

دارو هاش حساسیت زاس احتمالا بخاطر دارو هاش اینطوری شدی اگه بعد ی ماه خوب نشدی دکترتو عوض کن