2777
2789
خسته شدم به خدا نمیدونم این چه کوفتیه شما خوب شدی؟

من خارش ندارم خیلی کم شاید بخاره دونه های بدنم کلا دو یا سه تاس ولی پوستم بشدت پوسته ریزی داره لوسیون میزنم خوب میشه میرم حموم لوسیون نزنم دوباره وحشتناک پوسته پوسته میشه

داروی ساختنی وازلین و گوگرد خیلی خوبه بعد به همراه ایورمکتین

پماد پرمترین ی مدل هست بستش سبزه قرمز نیست گوگل سرچ کن اونم خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خارش ندارم خیلی کم شاید بخاره دونه های بدنم کلا دو یا سه تاس ولی پوستم بشدت پوسته ریزی داره لوسیو ...

میشه توروخدا جواب بدین شما خوب شدین؟ روش درمانتون چی بود ؟

مطلب خاصی به ذهنم نیومد بنویسم ! 
میشه توروخدا جواب بدین شما خوب شدین؟ روش درمانتون چی بود ؟

من همه چیز استفاده کردم هر چی که فکرشو کنید ولی من وازلین و گوگرد به مدت پنج روز روی بدن بمونه بعد میری حموم با صابون گوگردی بشور قرص ایورمکتین چهار تا تو یک روز بخور و هفته بعد هم دوباره اینکارو بکن قرص هیدروکسی زین هر شب بخور بعد 10 از روز پماد پرمترین 5 درصد (لایسترین) به مدت سه روز پشت سر هم بزن بعد بشور خوب میشی لباس هارو با اب 60 درجه بشور لباس زیر و ملافه ها رو با اب 100 بشور من اینکارو کردم ملافه هارو یک روز درمیون عوض کن

من همه چیز استفاده کردم هر چی که فکرشو کنید ولی من وازلین و گوگرد به مدت پنج روز روی بدن بمونه بعد م ...

ایورمکتین از کجا گرفتی گیر نمیاد من دوتا نصفی خوردم هفته بعد دوتا و نصفی با لوسیونش قبلشم پرمترین و گوگرد صابونشو چهارشب زده بودم 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

من همه چیز استفاده کردم هر چی که فکرشو کنید ولی من وازلین و گوگرد به مدت پنج روز روی بدن بمونه بعد م ...

گاهی خارش دارم ولی کم اون دونه قلمبه هام همه خشک شدن خداروشکر و کمرنگ دارن میشن 

خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم

ایورمکتین از کجا گرفتی گیر نمیاد من دوتا نصفی خوردم هفته بعد دوتا و نصفی با لوسیونش قبلشم پرمترین و ...

با تجویز پزشک میدن وگرنه همجا داره چون نسخه نداری میگن نداریم

منم بهترم ولی بدنم دونه های ریز میزنه خارش نداره نمیدونم عوارض قرص یا هنوز گاله 

صابون گوگرد دیگه نزن اون حساسیت زا هست اگه خوب شده باشی نمیفهمی ببین هر موقع میزی حموم بدنتو با شامپو برای پوست های خشک و حساس بشور بعد لوسیون بزن هر دو هفته محض اطمینان پرمترین بزن خوب میشی اگه تا دو ماه بعد خوب نشد برو دکتر تست بده من قبلا حساسیت نداشتم ولی بعد گال به بادام زمینی و سیر حساسیت پیدا کرپم

تهرانی؟ میشه بگی کدوم داروخانه من همون جوشا قبلی باز قلمبه و قرمز شدن نمیدونم  چرا

تهران نیستم عزیزم ببین منم ی وقتایی اینطوری میشم اگه کنار کسی هستی و اون شخص چیزیش نشده حساسیت داری گال خیلی واگیر داره