اسی چرا منو تگ نکردی😭چقدررررر ذوق کردم بی بی هاتو دیدم
عین بی بی خودم وقتی سر پسرم استفاده کرده بودم شدن
عزیزم تو باید بری ازمایش بدی، بعدش برای اطلاع از روند رشد جنین بازهم ازمایش میدی این چه استرسی داره؟؟؟ پاشو برو ازمایش بده،اگه لازم بود میگن 48ساعت بعد تکرارش کن
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
نگران نباش عزیزم. همین استرس و نگرانی که داری برات سمه سمممممم، ریلکس باش بگو خدایااااااا دمت گرممم منو لایق دونستی، اگه باردار بودم و هستم شکرت، اگر نیستم بازم دمت گرم کمکم کن واس داشتن نعمتت تلاش کنم
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واااای 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم ایشالله منم باردار باشم خدا برات حفظ کنه کوچولوتو امیدوارم سال ...
جواب آرمایش چی شددددد