2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبته یا کاذبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی چرا منو تگ نکردی😭چقدررررر ذوق کردم بی بی هاتو دیدم

عین بی بی خودم وقتی سر پسرم استفاده کرده بودم شدن

عزیزم تو باید بری ازمایش بدی، بعدش برای اطلاع از روند رشد جنین بازهم ازمایش میدی این چه استرسی داره؟؟؟ پاشو برو ازمایش بده،اگه لازم بود میگن 48ساعت بعد تکرارش کن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اسی چرا منو تگ نکردی😭چقدررررر ذوق کردم بی بی هاتو دیدم عین بی بی خودم وقتی سر پسرم استفاده کرده بو ...

اگه بگن تکرار کن بازم نشونه بارداریه قطعیه؟ یهو بعدش نگن نه باردار نیستی 😭

دوتا بالایی ها که بارداری رو نشون میده  من سر دخترم اینجوری هاله انداخت

وای خدا کنه😭😭😭من چون هاله اس میترسم کاذب باشه

میخواستم الان برم واسه ازمایش شوهرم هی میگه صبر کن باهم بریم غروب 

منم با مدیکور زدم همینجوری بود هالش  سه روز بعد تکرار کردم پررنگ شد الانم تو هفته 26 هستم😘

واااای 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم 

ایشالله منم باردار باشم خدا برات حفظ کنه کوچولوتو امیدوارم سالم بغل بگیریش❤️

اگه بگن تکرار کن بازم نشونه بارداریه قطعیه؟ یهو بعدش نگن نه باردار نیستی 😭

نگران نباش عزیزم. همین استرس و نگرانی که داری برات سمه سمممممم، ریلکس باش بگو خدایااااااا دمت گرممم منو لایق دونستی، اگه باردار بودم و هستم شکرت، اگر نیستم بازم دمت گرم کمکم کن واس داشتن نعمتت تلاش کنم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واااای 😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم  ایشالله منم باردار باشم خدا برات حفظ کنه کوچولوتو امیدوارم سال ...

جواب آرمایش چی شددددد

نگران نباش عزیزم. همین استرس و نگرانی که داری برات سمه سمممممم، ریلکس باش بگو خدایااااااا دمت گرممم ...

اونکه اره واقعا هرچی خدا بخواد ولی هیجان داره ادم دیگه😅

ازمایش دادم باید ۴۸ ساعت دیگه تکرار شه