2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبته یا کاذبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 53 پست
بله همون ازمایشگاه بتا دادم بازم و بهم گفتن بالای ۱۰مثبته البته خیلی قبل از موعدم رفتم سوال ...

اهان فکر کردم بالای هفت مثبت بوده

عزیزم نگران نباش هیچ قانون ثابتی نداره یکم صبر کن بذار حداقل یک هفته از موعدت بگذره اگر ایشالله پریود نشدی اونوقت ازمایش بده 

تو این مدتم چون صبر سخته بی بی بذار سرت گرم شه😂😂😂

اهان فکر کردم بالای هفت مثبت بوده عزیزم نگران نباش هیچ قانون ثابتی نداره یکم صبر کن بذار حداقل یک ه ...

وااای انگار یک سال گذشته این پری تازه امروز ۳۰سیکلم با توجه ب اینکه من۲۸روزس سیکلام

۳۰۰تا بیبی زدم دیگه بدم‌میاد ازش😂😂

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزيزم مبارك باشه نيني نو انشالله سالم و سلامت بغل بگيريش يه سوال دارم از شما منم چند روز قبل ...

احتمالا بارداری پوچ بوده یا خارج از رحم

پشت گوش ننداز برو پیش دکتر زنان

ازمایش بده بگو تیتر میخوام  زیر ۲ باشه صد در صد منفیه ،اونوقت از امروز شروع کن تغذیه و بدنتو ...

انشالله باردار باشم

کلیییی چشم انتظارم

درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....

احتمالا بارداری پوچ بوده یا خارج از رحم پشت گوش ننداز برو پیش دکتر زنان

حتما پیگیری میکنم عزیزم ممنونم

وااای انگار یک سال گذشته این پری تازه امروز ۳۰سیکلم با توجه ب اینکه من۲۸روزس سیکلام ۳۰۰تا بیبی زدم ...

میدونم 😂😂تازه جدیدا به نظرم بی بی ها خیلی بد شدن همش بینشون خراب پیدا میشه و نتیجه های اشتباه میدن 

کاری جز صبر نمیشه کرد 

میدونم 😂😂تازه جدیدا به نظرم بی بی ها خیلی بد شدن همش بینشون خراب پیدا میشه و نتیجه های اشتباه میدن ...

دقیقاااا اونموقع که ازمایش دادم مثبت کامل بود

یا یه تاپیک دارم ببین بین سیکلم مدکور مثبتتتتت مثبت شد اما😒