mamanedelara مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 60 عنوان بی بی چک مثبته یا کاذبه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 53 پست خانوما بیاید نظر بدید من چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشمبالایی رو دیروز عصر زدم وسطی و پایینی رو امروز با ادرار اول صبح دوتا بالایی که مدیکوره هاله داره ولی پایینی که ویورزه منفیهچیکار کنم الان به کدوم اعتماد کنم؟ 1402/05/28 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamanedelara مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 60 بله همون ازمایشگاه بتا دادم بازم و بهم گفتن بالای ۱۰مثبته البته خیلی قبل از موعدم رفتم سوال ... اهان فکر کردم بالای هفت مثبت بودهعزیزم نگران نباش هیچ قانون ثابتی نداره یکم صبر کن بذار حداقل یک هفته از موعدت بگذره اگر ایشالله پریود نشدی اونوقت ازمایش بده تو این مدتم چون صبر سخته بی بی بذار سرت گرم شه😂😂😂
sahar_tehrani عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 557 اهان فکر کردم بالای هفت مثبت بوده عزیزم نگران نباش هیچ قانون ثابتی نداره یکم صبر کن بذار حداقل یک ه ... وااای انگار یک سال گذشته این پری تازه امروز ۳۰سیکلم با توجه ب اینکه من۲۸روزس سیکلام۳۰۰تا بیبی زدم دیگه بدممیاد ازش😂😂 درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....
torihom عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1149 ازمایش بدهبگو تیتر میخوام زیر ۲ باشه صد در صد منفیه ،اونوقت از امروز شروع کن تغذیه و بدنتو اماده کن برای اقدام بعدیتاما نه اگه بالای ۵ بود مبارکت باشه
torihom عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1149 سلام عزيزم مبارك باشه نيني نو انشالله سالم و سلامت بغل بگيريش يه سوال دارم از شما منم چند روز قبل ... احتمالا بارداری پوچ بوده یا خارج از رحمپشت گوش ننداز برو پیش دکتر زنان
sahar_tehrani عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 557 ازمایش بده بگو تیتر میخوام زیر ۲ باشه صد در صد منفیه ،اونوقت از امروز شروع کن تغذیه و بدنتو ... انشالله باردار باشمکلیییی چشم انتظارم درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....
sahar_tehrani عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 557 احتمالا بارداری پوچ بوده یا خارج از رحم پشت گوش ننداز برو پیش دکتر زنان حتما پیگیری میکنم عزیزم ممنونم درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....
mamanedelara مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 60 وااای انگار یک سال گذشته این پری تازه امروز ۳۰سیکلم با توجه ب اینکه من۲۸روزس سیکلام ۳۰۰تا بیبی زدم ... میدونم 😂😂تازه جدیدا به نظرم بی بی ها خیلی بد شدن همش بینشون خراب پیدا میشه و نتیجه های اشتباه میدن کاری جز صبر نمیشه کرد
sahar_tehrani عضویت: 1402/05/11 تعداد پست: 557 میدونم 😂😂تازه جدیدا به نظرم بی بی ها خیلی بد شدن همش بینشون خراب پیدا میشه و نتیجه های اشتباه میدن ... دقیقاااا اونموقع که ازمایش دادم مثبت کامل بودیا یه تاپیک دارم ببین بین سیکلم مدکور مثبتتتتت مثبت شد اما😒 درنهایت خواست پروردگار توانا در رأس تمام جهان هستیه..از الله بخواهید که او توانای مهربانه....