2777
2789
عنوان

آزمایش خون ازدواج برای چیه

212 بازدید | 19 پست

یکی دقیق بهم توضیح میده ؟بابام میگه برای گروه خونیه که برای بعضیا بهم نمیخوره من میگم برای تالاسمی ایناس 

یکی کامل بگه برای چیه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

الان  دیگه هر کی ام ک خون نمخوره امـمیگن  راهکاری انجام میدتوازدواج میکنن

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
الان  دیگه هر کی ام ک خون نمخوره امـمیگن  راهکاری انجام میدتوازدواج میکنن

چه راهکاری 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه راهکاری 

نمدونم ..  شما نمخوره مگ خونتون

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
نمدونم ..  شما نمخوره مگ خونتون

من پرسیدم برای چیه 

ادرار هر دو برای اعتیاد. آزمایش خون برای تالاسمی اول از آقا میگیرن اگه نداشت که خوبه. اگه تالاسمی بود خانم هم آزمایش خون میده. فقط یکیشون تالاسمی داشته باشه اشکال نداره. 

که اعتیاد نداشته باشند و اینکه گروه خونیشون بهم بخوره

خب من تو نت خوندم برای کم خونی هست نه برای گروه خونی 

ادرار هر دو برای اعتیاد. آزمایش خون برای تالاسمی اول از آقا میگیرن اگه نداشت که خوبه. اگه تالاسمی بو ...

ازمایش ژنتیک چی میگیرن ؟پس ینی چی گروه خونی بهم بخوره 

ازمایش ژنتیک چی میگیرن ؟پس ینی چی گروه خونی بهم بخوره 

نه،آزمایش ژنتیک هزینش زیاده،فامیل اگه باشین انجام بدین بهتره.که کلا جداست و اختیاریه‌.  منظور همین تالاسمیه،اگه هر دو داشته باشن،میگن بهم نمیخوره،چون  ممکنه بچشون تالاسمی شدید بگیره،خطرناکه‌.

نه،آزمایش ژنتیک هزینش زیاده،فامیل اگه باشین انجام بدین بهتره.که کلا جداست و اختیاریه‌.  منظور ه ...

اها مرسی 

آخه همه فامیلمون میگن گروه خونی بهم نخوره ممکنه استرس گرفتم 

معمولا احتمالش کمه،اگه تا الانم آزمایش خونم داده باشی، بهت میگن که تالاسمی داشتی یا نه.کلا میگم

نه منظورم اینه اونا میگن ربطی به تالاسمی ندارع گروه خونی میگن نمیخوره 

نه،آزمایش ژنتیک هزینش زیاده،فامیل اگه باشین انجام بدین بهتره.که کلا جداست و اختیاریه‌.  منظور ه ...

چقدره مگ هزینش

من پرسیدم برای چیه 

از دکتر ازمایشگاه بمرسید.. من شنیدم امپوللی چیزی دکترمیده