2777
2789
عنوان

امروز وارد هفته ۳۷ شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه الهی به سلامتی😍من بچه دومم هفته اول مهر به دنیا اومدکولیکم داشت اولیمم پیش دبستانی بود . شرایطم سخت بود واقعا ولی شما سعی کن والعصر زیاد بخونی آرامش داشته باش ان شاالله بچت آرومه و به راحتی این دوران رو پشت سر میزاری 

مولاست حسین.... آقاست حسین ...

عزیزم

خب یکم دیره واسه فکر این افتادنا😂😂❤

نگران نباش جانم

من میدونم ممکنه یه سری سختیام داشته باشه ولی اینم میدونم دختر بزرگت با کلی ذوق برای دوستای جدیدش تعریف میکنه ک ی ابجی یا داداش کوچولو داره و به ذوق دیدن همون کوچولو دلش میخواد بدو بدو برگرده خونه

توام چون میره مدرسه میتونی تا برگرده تمرکزتو بزاری رو کوچولوت که وقتی برگشت بتونی با فکر اروم به هردوتاشون توجه کنی

فکرای منفی رو بزار کنار مامان خانوممم😍😍😍

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

سلام عریزم خوبی ناراحت نباش براچی سخت باشه من خواهر خودم هم مثل شماست دخترش امسال میره کلاس اول و بارداره قراره۱۰مهر زایمان کنه من میخوام کمکش کنم و دخترش رو ببرم مدرسه و بیارم تو کسی رو نداری کمکت کنه

نه. زیاد نگران نباش. چون دومی خیلی کوچکه فقط،مراقبت بیشتری میخواد ولی از این نظر راحتی که هنوز نمیتونه دفترهای خواهرشو پاره کنه😅برادرزاده من وقتی رفت اول داداشش یک سالش بود‌ مکافاتی داشتن،دفترکتابشو پاره وخط خطی میکرد...

پارسا پسرمامان😍