2777
2789

تا چندوقت درگیرم ؟؟؟ تجربه این مدلی داشتین؟ 

ای خدا این چی بود سر من اومد 😭

انقد گریه کردم چشمام باز نمیشه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفت بزن نیم ساعت بمونه با تاید بشور 

سه روز 

تو حموم باش شونه دندونه ریز شونه کن 

ریشه کن میشه دخترخالم  افسردگی گرفته بود اینجوری خوب شد

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
گریه درمانشه؟ الکی چرا اذیت میکنی خودتو . موهات بلنده؟

اخه چرا باید اینجوری بشم😭

موهام اره تا پایین کمرمه

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
اخه چرا باید اینجوری بشم😭 موهام اره تا پایین کمرمه

ببین شونه دندون ریز مخصوص این کار هست یه دارویی م داره ابی رنگه بوی نفت میده از عطاری میتونی بگیری بعضیا میگن سس مایونز و تاید و اینام خوبه نگران نباش یکم تهشو کوتاه کن سختت نشه تمیز کردنش

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
وای الان می‌خورنت😐  شامپوشو بگیر بزن خب

اخه واقعا دارن میخورن کل سرم زخم شده انقدر نیش زدن

میگن اگه یه تخم باقی بمونه هم دوباره همه چی شروع میشه از این میترسم که تموم نشه😭

ببین شونه دندون ریز مخصوص این کار هست یه دارویی م داره ابی رنگه بوی نفت میده از عطاری میتونی بگیری ب ...

چشم مرسی عزیزم

اگر میتونی رنگ بزار اگر ن شامپوشو تند تند استفاده کن بعد یه ملافه پهن کن بشین شونه مخصوصو بکش تا بریزن پایین  همینجور ک خیسه موهات بعد ک خشک کردی یکی باید باشه دونه دونه این تخم شپش هارو از سرت جدا کنه تا ریشه کن شن خیلی سخته اگر زود فهمیدی ک خوبه اگر دیر فهمیدیم باید کوتاه کنی تا بتونی درشون بیاری

من انقدر شپش گرفتم الان دکترای شپش شناسی دارم😂

اصلا نترس برو داروخانه بگو شامپو برای شپش میخواستم و یک شانه مخصوص شپش فلزی هم بگیر

حالا هر شامپو نوع مصرف خودشو داره رو جعبه اش نوشته معمولا اولین باری که می‌زنی میبینی دونه دونه تو همون حموم اصلی ها میوفتن فقط تخماشون میمونه که باید دوباره از شامپو تا مدتی که گفته استفاده کنی 

مایونز و سرکه بزار رو موهات بعد یک مدت برو حموم 

از حموم میای یکی بشینه موهاتو اتو کنه باعث میشه تخم های شپش بمیرن

بعد اینکه تخم های شپش مردن باید جداشون کنی موهاتو هفت یا هشت دسته کوچک بکن بباف هر وقت حوصله داشتی یکی از بافت ها رو باز کن و دونه دونه تار های موتو چک کن یک چیزای سفید چسبناکی هستن رو مو سفیدن ولی یک دستمال کاغذی داشته باش از مو که با سر ناخن جداشون کردی بزار رو دستمال چون رو دستمال سیاه دیده میشن 

تاکید میکنم دونه به دونه تارهای موت رو چک کن 

اسپری ضد شپش بگیر از این به بعد هر هفته روی کل خونه اسپری کن 

کل ملحفه و روبالتشی و اینا رو بشور کل شونه هاتون رو بندازین دور جدید بگیرین اگه امکانش هست زو کل وسایلا سرکه و شپش کش اسپری کنین یکهفته برین مسافرت که کل خونه پاکسازی شه و اگه تو خونتون جایی آلوده باشه تو بک هفته با ضدشپش و خالی بودن خونه درست میشه و دیگه دوباره به سرتون نمیچسبه

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️