2777
2789
عنوان

شپش گرفتم دوساعته دارم گریه میکنم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6095 بازدید | 38 پست
مواد دکلره. پودر و اکسیدان قاطی کن ۵ دقیقه، فقط ۵ دقیقه بزار رو موهات بمونه.بیشتر نزار رنگ عوض نکنه ...

ممنونم حتما

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

من یکسال درگیرش بودم فقط پریم بوداسمه محلولش از داروخانه گرفتم 

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی شامپو شپش برای مغز مضره بسیار

عزیزم من شامپو صنعتی نمیزنم یک شامپو گیاهی بوده از یک شهر دیگه برام فرستادن 

💜زیر گروه بنفش💜وزن شروع ۱۴۰۱/۱۲/۲۶ ۷۲ کیلو🥺شروعی دوباره از ۱۴۰۲/۶/۹ با وزن۷۱/۸💜قد:۱۶۸💜هدف اول:۷۰🔒هدف دوم:۶۷🔒 هدف سوم:۶۲🔒هدف چهارم : ۶۰🔒هدف پنجم :۵۸🔒هدف نهایی :۵۶🔒😍😍عضو گروه مانکن های زیبا💃🏻❤️
من یکسال درگیرش بودم فقط پریم بوداسمه محلولش از داروخانه گرفتم 

یا خدا یک سال چه خبره

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
واقعا سرویس شدم یعنی 

روش دکلره که بالا گفتم امتحان شده و محشره اونم واسه کسی که در حد فاجعه شپش داشته با موهای بسیار بلند و پرپشت. انقد زیاد بود شپش هاش که خودش از ترس جیغ جیغ میکرد زن گنده😆

برای بچه دکلره رو تا ۵ شماره پشت سر هم بشمارین و بشورین . ولی برای بزرگترا ۵ دقیقه . اگ مو کم پشت باشه دو دقیقه کافیه

چشم به راه...
روش دکلره که بالا گفتم امتحان شده و محشره اونم واسه کسی که در حد فاجعه شپش داشته با موهای بسیار بلند ...

نہ مابامحلول پریم یہ شبہ نابودش کردیم ازداروخانہ گرفتم اینکارالازم نبود

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮