2777
2789
عنوان

طلاق یا سازش

294 بازدید | 17 پست

من یه نوزاد دارم حدودا ۲ساله ازدواج کردم 

دوست بودین همه چیز خوب پیش رفت و ازدواج کردیم خانواده هامون موافق بودن 

بعد ازدواج همسرم گفت نرو سر کار میرسی خونه خسته ای و هزار تا بهونه دیگه 

یه مدت بحث داشتیم بعدش من نرفتم 

به اصرار راضیش کردم  دکتری شرکت کنم اوایل راضی نمیشد با هزار بدبختی راضی شد 

بعد چند ماه اصرار اصرار که بچه دار شیم که من موافق نبودم بعد حدود ۸..۹جلسه زوج درمانی رفتیم و مشاور گفت مشکلی نداره اگه بچه دار شین و شرایط همسرت فلانه بساره  یکمی مراعات کنی زندگیت پیش میره 

دوران بارداری کلا استراحت مطلق بودم یکمم برا کنکور خوندم  سر مصاحبه با اصرار راضیش کردم برم دو تا شهر دیگه برا مصاحبه دکترا 

که البته اجازه نداد تنها برم خودشم اومد 

تو تمام مدت بارداری  تقریبا استراحت مطلق بودم با این وجود دو شب خونه مامانم بودم مدام غر میزد یعتی کوفتم کرد بدترین دوران زندگیم شد 

حالا بچم بدنیا اومده ۶ ام زایمان کردم 

از اون روز بازم حرف و حدیث بحث....

بازم سر اینکه نرم خونه پدرم بعد زایمانم  سر اینکه بخاطر یه کلمه حرف بحثمون میشه  .مدام میگه تو دلت به زندگی نیس این بچه تو نمیخواستی اگه میخواستی قبلیو سقط نمیکردی تو خودخواهی فقط خودت مهمی برات مهم نیس من چه نظری دارم پنهان کاری فلانی ...

خسته ام واقعا  از همه چی 

نمیدونم باید چیکارش کنم 

امشب دوباره بحثمون شد گفتم بیا تمومش کنیم جدا شیم ما که دو کلام حرف نداریم بزنیم 

بچه گذاشتم   پیشش اومدم خونه مادر بزرگم موندم از ساعت ۸ 

خونه مامان بزرگم کسی نیست خالیه اومدم اینجا که کسی متوجه نشه دعوا کردیم 

من همه چیو سنجیدم  از هر لحاظ چک کردم مشاوره قبل ازدواج رفتیم خودمون یک سال از زمین و زمان و عالم حرف زدیم رفتارشون چک کردم هیچ جا کم نذاشتم نمیدونم چرا عاقبتم آین شده 

تو درس تو کار تو زندگی همه جا کم نذاشتم بخدا به هر کسی بگی بیرون و تو فامیل بهترین بودم ولی این چه زندگیه دارم شده عذاب زجر  هر روزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا بمیرم برات عزیزم الان دردش چیه دقیقا؟نمیزاره بری خونه مادرت؟یا نمیزاره شاغل بشی؟

نمیدونم دردش چیه 

بهونه میگیره فقط 

اصن دیگه حرفی از کار کردن نمیزنم 

بت خانوادم مشکلی نداره ولی یه شب میرم خونه بابام شروع میکنه الکی غر زدن یا هزار تا بهونه الکی گرفتن سر هر چیز بیخودی 

سازش. مشکلان اونطور جدی ای نیس برا طلاق.. یکم باهم راه بیاید زندگی شیرین میشه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

خب عزیزم بهش بگو از نظرت خودش فلان مشکلاتو داره، الان شما نینی داری، بهش بفهمون که خسته ای ،زیاد سر به سرت نذاره، بعضی مردا پیشرفت خانومشونو نمیتونن تحمل کنم، اناظار تشویق و حمایت میره ولی نمیشه یه کبوترو همیشه تو قفس پنهان کرد، بهش توضیح بده برات سخته و نیاز به حمایت داری نه محدودیت و اینکه نیاز داری پیش خانوادت باشی برای کمک چون واقعا نوزاد داری سخته😑

خب عزیزم بهش بگو از نظرت خودش فلان مشکلاتو داره، الان شما نینی داری، بهش بفهمون که خسته ای ،زیاد سر ...

همه اینارو بهش گفتم 

دو شب آرومه 

بعد مجدد شروع میکنه 

بله

قدمش مبارک. عزیز دلم شما تازه زایمان کردی و حساسی. هم خودت و هم همسرت تو ی حالت شوک هستین. مثلاً نی نی شبها بیدارتون می‌کنه. طبعاً نظم زندگی بهم می‌ریزه. اعصاب جفتتون تحریک شده است. کمی که بگذره روتین میشین. قربونت برم ی بچه سه هفته ای و گذاشتی پیش باباش گناه داره. مردا از صدای گریه بچه عصبی میشن. عزیز دلم برگرد. بچه آت عصبی میشه. شما مسوولیت اون بچه رو به عهده گرفتی پس به مسوولیتت عمل کن. طلاق یعنی چی؟ این بچه معصوم امیدش بعد از خدا به شما دوتاست. این روزا میگذره. پاشو برو خونه. سر فرصت با شوهرت صحبت کن که رو مخت نره. بگو هر دو عصبی هستیم. کمی فرصت می‌خوایم تا خودمون و جمع و جور کنیم. اونم باید تو نگهداری بچه کمکت کنه. گاهی مثلاً یکساعت پیش بچه باشه تو استراحت کنی. یا بری ی دوری بزنی. بلند شو برو پیش نی نی. از طرف منم روشو ببوس

قدمش مبارک. عزیز دلم شما تازه زایمان کردی و حساسی. هم خودت و هم همسرت تو ی حالت شوک هستین. مثلاً نی ...

کمک میکنه 

خودش در حد چند ساعت از پسش برمیاد که نگهش داره ولی الان مشکل اینه میگه لازم نیس  ادامه بدی درستو 

من کلی زحمت کشیدم بعد دو سه سال دور بودن از این فضا کنکور شرکت کردم چند تا دانشگاه مصاحبه رفتم مدرک زبانم جور کردم  الان نرم همش میپره 

هر چقدر آروم باهاش صحبت میکنم توضیح میدم  دو روز آروم میشه دوباره یه چیزیو بهانه میکنه 

بچه اصلا اذیت نمیکنه بیش تر وقتا مامانم خونمونه کمک میکنه 

کلا شرایط خونه خوبه نمی‌فهمم چرا این رفتارارو داره 

اون بچه ب شما احتیاج داره خدای نکرده بلایی سرش بیاره خودتو میبخشی؟

درس دکترا و هزار موقعیت خوب جبرانش نیکنه؟

بچه بازی رو هر دو بذارید کنار و ب فکر اون بچه بیچاره باشید

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

[QUOTE=306288607]کمک میکنه  خودش در حد چند ساعت از پسش برمیاد که نگهش داره ولی الان مشکل اینه میگه لازم نیس &nb ...[/QUOTE. ببین عزیزم من خودمم تحصیلات تکمیلی دارم. ولی الان بچت در اولویته. علاوه بر این ادامه تحصیل در مقطع دکتری ارزش نابود کردن زندگی و آواره کردن کوچولوتو نداره. بذار کمی بگذره اونم رضایت میده. پاشو برو خونه. من نگران بچم