2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اگه پسر میشد یه ژن معیوبی چیزی بهش میرسید، خیلی از چیزا دلیل داره و به نفع ماست اما متوجه نمیشیم

مطمئن باش همین دختر قشنگ وجودش توی این دنیا ضروریه و قراره کارهای مهمی بکنه

قدر زندگیت رو بدون

ما که آرزوی زندگی و خانواده و بچه رو به گور میبریم با این اوضاع

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آخی عزیزم🥰یه دختر ناز کوچولو تو دلته الان😍

یه همدم و مونس برای دختر اولت.چه نعمتی از این بزرگتر😍

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

عزیزم شما که اینقدر یه جنسبت براتون مهم بود میرفتید تعیین جنسیت

حالا هم اصلللا ناراحتی نداره، این موضوعات ناراحتی نداره دعا کن به سلامتی و دل خوش به دنیا بیاد، دعا کن خوشبختیش را ببینی.

اصلا ناراحت نباش و از بارداریت لذت ببر

توی این دوره زمونه پسر و دختر هیچ فرقی ندارند باور کن، هر دوتاش اخر بار ولمون میکنند میرند.

فقط خواهشا ناراحت نباش داری وارد دنیاییش میکنی که خودت تصمیم گرفتی این دنیا هم که میبینی چقدر زجره پس برای جنسیتش که دست خودش نبوده و نیست ناراحتی نکش که اونم ناراحت نشه

ااز اول حاملگیم دل بستم ب پسرگفتم حتمن پسرهاینقد ب خودم تلقین کردم ک آخرش باورم شد و وقتی دکتر کفت د ...

عزیزم بهم ریختن نداره اتفاقا به این فکر کن بزرگ شدن همدمت میشن کمک حالت میشن عین یه دوست میشن برات

اما بچه پسر چی تهش زن میگیره میره شمارم ول میکنه(صرف جهت دلداری گفتم😂🥲)

عزیزم شما که اینقدر یه جنسبت براتون مهم بود میرفتید تعیین جنسیتحالا هم اصلللا ناراحتی نداره، این موض ...

میدونی وقتی داشتم ب بارداری فکر میکردم یه جوری ب دعا و قران و.. . نذر اعتقاد داشتم میگفتم ک حتمن خدا مستجاب میکنه

چهار ماه اول دعا و نماز شب و. ـــوقتی فهمیدم دعام مستجاب نشده از همه چیز زده شدم حتی دعاهام