2777
2789
یکی میاد ولی این کوفتی بذار کنار روحت حساسه .بعدا گریه میکنی همه رو ناخودآگاه میندازی سطل آشغال. مثل ...

مشخصات همسر ایندم؟ حسینه؟ 

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی بده خواهرانه میگم چون میان و پیمونن و تو بلد نیستی ردشون کنی .فرزانه اگه میخوای شوهر کنی و زندگ ...

مرسی که خواهرانه  راهنماییم  میکنی   

قضیه  این  پارچه  قرمز چیه جایی که یاد گرفتم 

اونم گفت  تو پارچه قرمز نگهداریشون کنی

و یا قدرت کارت هات بیشتر بشه  پشت ایینه بزار؟؟  شیوا اگه الان  اومده باشن  خونمون  چی

چون چند روز مثل معتادا هعی فااال میگرفتم و حسابی حالم بده 

مرسی که خواهرانه  راهنماییم  میکنی    قضیه  این  پارچه  قرمز چیه ...

فقط پاکسازی فرزانه ‌.دائم دستت نگیر ننداز اینور اونور ی مدت دورش کن عود روشن کن .سنگ نمک بذار .خدایی واست بد میاره .ی بار میای میبینی ده ساله کارت دستته

فقط پاکسازی فرزانه ‌.دائم دستت نگیر ننداز اینور اونور ی مدت دورش کن عود روشن کن .سنگ نمک بذار .خدایی ...

از همین  امروز پاکسازی شروع میکنم  سعی میکنم   ترک کنم  لامصب انگار کارت ها صدات میزنن که بهشون دست بزنی