2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مروی بوده از زندگیت رفته برمیگرده متولد تیر یا شهریور .کار مناسبی نداره عزیزم .انگار سرو گزارشم با ی ...

از همسر سابقم  جدا شدم وفروردینیه زن داره

شغل ودرامدش  خوبه

ممکنه ولی هرگز خودتو غرق تاااروت نکن زندگیت از روال خارج میشه و حسرتش برات میمونه ‌.دوستانه میگم&nbs ...

عزیزم میشه مشخصات همسر ایندمو بگی؟ 

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
ممکنه ولی هرگز خودتو غرق تاااروت نکن زندگیت از روال خارج میشه و حسرتش برات میمونه ‌.دوستانه میگم&nbs ...

واییی شیوا نمیدونم چ مرگم شده این  چند روز که فاال هام  دفیق شده انگار معتادش شدم  همونقدر هم  وحشیی وافسرده پرخاشگر  شدم  گریه میکردم

نه عزیزم.با قهوه اسامی اشکال با قهوه من اسم پدر فرزان و بیملریشو از قهوه که خودم خوردم حدس زدم.ازش ب ...

جانم؟متوجه نشدم

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
واییی شیوا نمیدونم چ مرگم شده این  چند روز که فاال هام  دفیق شده انگار معتادش شدم  هم ...

خیلی بده خواهرانه میگم چون میان و پیمونن و تو بلد نیستی ردشون کنی .فرزانه اگه میخوای شوهر کنی و زندگی نرمال رهاشدن کن .کارتاتو جمع کن تو پارچه قرمز بده یکی ازت دورت کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز