2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=306265582]عام رژیمو داشتم و چیزی که واقعا تاثیرشو دیدیم اینه که شکرو حذف کردم خیلی تاثیر داره ...

ببین ۸۰ درصدش رژیمه تو رژیمتو شروع کن بعدش میتونی قدم شماری کنی یا کارای دیگه زیاد نگران ورزش و این چیزا نباش  بعد باید یادت باشه برا لاغری صبر و اراده خیلی مهمه تو اینا رو داشته باش میبینی چند ماه دیگه وزن دلخواهت رسیدی  

عزیرم چیا رو حذف کردی؟؟؟

عام من شکر کلا حذف کردم و غذا های سرخ شده 

غذاهای فرآورده شده رو مصرف نمیکنم خیلی 

و اینکه ۲ الی ۴ کف دس نون مصرف میکنم ، و هرچیزی میخورم در حد ۱۰ تا قاشقه در کنارش کالری شماریم میکنم  همش همینه 

عام من شکر کلا حذف کردم و غذا های سرخ شده  غذاهای فرآورده شده رو مصرف نمیکنم خیلی  و این ...

مرسی عزیزم از راهنماییت انشاا... به هر جی دوست داری برسی.

یعنی به هیچ عنوان قند و شکر رو نباید بخوریم؟؟؟

توت و کشمش اینا جی؟

اره واقعا درکت میکنم من ۴ کیلو کم کردم باور کن یه گرمم از شکمم کم نشده 

اره تنهانقطه ایه که دیرترازبقیه بدن آب میشه.البته بارژیم کلی کوچیک میشه.من قبلن ده کیلو کم کردم قشنگ آب شد ولی اصولی نبود دوباره برگشت داشتم امارژیمو ورزش مداوم درستش میکنه

مرسی عزیزم از راهنماییت انشاا... به هر جی دوست داری برسی. یعنی به هیچ عنوان قند و شکر رو نباید بخور ...

خاهش گلم 

آره کلا غذا هایی که باشکر و قند هستن حذف کن بعد هفته اول حالا تا هر جا کشش داری میوه ام مصرف نکن کلا کربوهیدرات به بدنت نرسه  به بدنت شوک وارد بشه بره تو فاز چربی سوزیش  بعدش با کالریشماری میتونی هر میوه ای مصرف کنی  

اره تنهانقطه ایه که دیرترازبقیه بدن آب میشه.البته بارژیم کلی کوچیک میشه.من قبلن ده کیلو کم کردم قشنگ ...

فایتینگ موفق باشی منم باید ۹ کیلو کم کنم فعلا ۴ کیلوش رفته 🦦

خوبه.قبلا تودوماه ده کیلو کم کردم. الان اصلا این4کیلو شده 40کیلو انگار برام

اولاش سخته ، ولی به هدفت و دلیلت برا کاهش وزنت فک کن ادامه بده بعدن به این روزا خودت نگاه میکنی لذت میبری که ادامه دادی و به وزن ایده آلت رسیدی 🤝🚶

اولاش سخته ، ولی به هدفت و دلیلت برا کاهش وزنت فک کن ادامه بده بعدن به این روزا خودت نگاه میکنی لذت ...

دقیقا قبلا اوکی شدم ولی صورتم انقد ازریخت افتاد ول کردم.ولی الان قیدصورتمو زدم والا