2777
2789
شیرینی جات رو حذف کردن و پیاده روی کردم ولی استرس داشتم کمی، پر ادراریم شبا که خوابم مثلا ندارم ولی ...

خیلی عالیه ادامه بدین پروتئین بیشتر مصرف کنید 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی پیش دیابت علائمی وجود نداره؟ که بگیم این علائم بخاطر همونه؟

توی هر فردی متفاوته ولی معمولا پیش دیابت اگر علائمی باشه خیلی کمه و بهش توجه نمیشه 

توی هر فردی متفاوته ولی معمولا پیش دیابت اگر علائمی باشه خیلی کمه و بهش توجه نمیشه 

اگر من خدایی نکرده دیابت گرفته باشم باید تا اخر عمر انسولین بزنم؟ روزی چندتا میزنن؟ خیلی سخته انسولین زدن؟😔

اگر من خدایی نکرده دیابت گرفته باشم باید تا اخر عمر انسولین بزنم؟ روزی چندتا میزنن؟ خیلی سخته انسولی ...

نه عزیزدلم نگران نباشید 

اگر هم مبتلا باشین با دارو و ورزش تا حد زیادی قابل پیشگیری 

استرس و اضطراب خیلی بدتره 

عزیزمقند از چه عددی بگذره انسولین نیازه؟

بستگی داره 

اگر بالای ۱۲۶ تثبیت بده و دیابت بشه 

باید اول با دارو درمان پیش بره و مجدد چک بشه 

اگر نشد کار به انسولین میره 

بله خیلی زیاد اما به تنهایی نه رژیم هم در کنارش هست و ورزش

عزیزم من ازمایش مجدد دادم، قند ناشتام از ۱۱۲ شده بود ۹۳ و قند سه ماهه هم رنج نرمالش تا ۶ بود من ۵ بودم ازمایش ادرار هم دادم و گلوکز توش نبود، الان با توجه به قند سه ماهه من دیابت یا پیش دیابت ندارم؟ 

عزیزم من ازمایش مجدد دادم، قند ناشتام از ۱۱۲ شده بود ۹۳ و قند سه ماهه هم رنج نرمالش تا ۶ بود من ۵ بو ...

سلام روزتون بخیر 

خداروشکر خیلی خیلی خوب کنترل کردین 

نه عزیزم ندارین 

همین طور ادامه بدین