2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام و احترام وقت بخیر  در مرحله پیش دیابت میشه با رژیم درمانی و تغییر سبک زندگی با اضافه کردن ...

سلام عزیزم من ماه پیش ازمایش دادم ۱۱۲ بود میشه که توی یک ماه تبدیل به  دیابت بشه؟ سابقه خانوادگی ندارم ۲۲ سالمه

سلام عزیزم من ماه پیش ازمایش دادم ۱۱۲ بود میشه که توی یک ماه تبدیل به  دیابت بشه؟ سابقه خانوادگ ...

توی یک ماه احتمالش کمه 

اما اگر رعایت نکنید احتمال ابتلا بالا میره 

از اقوام درجه یک کسی سابقه ابتلا به بیماری رو داره؟ 

فقط قند خون ناشتا رو ازمایش دادین؟ 

احساس دفع مکرر ادرار یا تشنگی زیاد دارین؟ 

مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
توی یک ماه احتمالش کمه  اما اگر رعایت نکنید احتمال ابتلا بالا میره  از اقوام درجه یک کسی ...

نه عزیزم درجه یک ها ندارن خودمم بخاطر استرس بود یه یک هفته ایی میشه که پر نوشی و پر ادراری دارم اولش که فهمیدم علائمی نداشتم اصلا

نه عزیزم درجه یک ها ندارن خودمم بخاطر استرس بود یه یک هفته ایی میشه که پر نوشی و پر ادراری دارم اولش ...

حتما با متخصص تغذیه صحبت کنید تا رژیم غذایی مناسب بهتون بدن در کنارش حتما حتما حتما فعالیت بدنی داشته باشید طوری که ضربان قلب بره بالا 

اگر توی خونه دستگاه تست قند خون دارید مرتب قند خون ناشتاتون رو چک کنید و دو ساعت بعد از صبحانه هم بگیرید 

برای تشخیص دیابت یک تیتر A1C هم گرفته میشه  اگر عامل استرس بوده سعی کنید از خودتون دور کنید&nb ...

چشم عزیزم، الان بنظرتون چند درصد احتمال هست من دیابت گرفته باشم از یک ماه پیش تا الان؟ میشه علائم الانم بخاطر همون قند ۱۱۲ باشه؟

چشم عزیزم، الان بنظرتون چند درصد احتمال هست من دیابت گرفته باشم از یک ماه پیش تا الان؟ میشه علائم ال ...

چشمتون پر نور 🌻 

پرنوشی و پردازی از علائم اولیه ابتدا به دیابت هستن 

اما استرس عامل پیش برنده تری هست 

واقعا نمیشه گفت در طی یک ماه چه اتفاقی افتاده چون به خیلی چیزا بستگی داره از لایف استایلتون تا فیزیولوژی بدن 

در شرایط کنونی پیشگیری و کنترل مهم تره 

چشمتون پر نور 🌻  پرنوشی و پردازی از علائم اولیه ابتدا به دیابت هستن  اما استرس عامل پیش ...

شیرینی جات رو حذف کردن و پیاده روی کردم ولی استرس داشتم کمی، پر ادراریم شبا که خوابم مثلا ندارم ولی بیدار میشم دارم