moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 عنوان قندخون 498 بازدید | 25 پست دوستان تا حالا خودتون یا اطرافیانتون تو مرحله پیش دیابت بودین؟ چکار کردین که بالا نره دیگه؟ بارداری منظورم نیست و با سن زیر ۳۰ سال 1402/05/27 | 19:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهرا2727 عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1243 من چن روز پیش ازمایش دادم قندم 102 بود ینی پیش دیابت....31سالمع
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 من چن روز پیش ازمایش دادم قندم 102 بود ینی پیش دیابت....31سالمع دکتر رفتین؟
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 بله...بهم دا رو داده ولی میترسم بخورم نههه بخور حتما خدایی نکرده نره بالا بشه دیابت، الان چند وقته فهمیدی؟
شایادخت عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1058 سلام و احترام وقت بخیر در مرحله پیش دیابت میشه با رژیم درمانی و تغییر سبک زندگی با اضافه کردن ورزش از ابتلا به دیابت پیشگیری کرد مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 سلام و احترام وقت بخیر در مرحله پیش دیابت میشه با رژیم درمانی و تغییر سبک زندگی با اضافه کردن ... سلام عزیزم من ماه پیش ازمایش دادم ۱۱۲ بود میشه که توی یک ماه تبدیل به دیابت بشه؟ سابقه خانوادگی ندارم ۲۲ سالمه
شایادخت عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1058 سلام عزیزم من ماه پیش ازمایش دادم ۱۱۲ بود میشه که توی یک ماه تبدیل به دیابت بشه؟ سابقه خانوادگ ... توی یک ماه احتمالش کمه اما اگر رعایت نکنید احتمال ابتلا بالا میره از اقوام درجه یک کسی سابقه ابتلا به بیماری رو داره؟ فقط قند خون ناشتا رو ازمایش دادین؟ احساس دفع مکرر ادرار یا تشنگی زیاد دارین؟ مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 توی یک ماه احتمالش کمه اما اگر رعایت نکنید احتمال ابتلا بالا میره از اقوام درجه یک کسی ... نه عزیزم درجه یک ها ندارن خودمم بخاطر استرس بود یه یک هفته ایی میشه که پر نوشی و پر ادراری دارم اولش که فهمیدم علائمی نداشتم اصلا
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 توی یک ماه احتمالش کمه اما اگر رعایت نکنید احتمال ابتلا بالا میره از اقوام درجه یک کسی ... بله فقط قندخون ناشتا fbs
شایادخت عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1058 نه عزیزم درجه یک ها ندارن خودمم بخاطر استرس بود یه یک هفته ایی میشه که پر نوشی و پر ادراری دارم اولش ... حتما با متخصص تغذیه صحبت کنید تا رژیم غذایی مناسب بهتون بدن در کنارش حتما حتما حتما فعالیت بدنی داشته باشید طوری که ضربان قلب بره بالا اگر توی خونه دستگاه تست قند خون دارید مرتب قند خون ناشتاتون رو چک کنید و دو ساعت بعد از صبحانه هم بگیرید مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
شایادخت عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1058 بله فقط قندخون ناشتا fbs برای تشخیص دیابت یک تیتر A1C هم گرفته میشه اگر عامل استرس بوده سعی کنید از خودتون دور کنید مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 برای تشخیص دیابت یک تیتر A1C هم گرفته میشه اگر عامل استرس بوده سعی کنید از خودتون دور کنید&nb ... چشم عزیزم، الان بنظرتون چند درصد احتمال هست من دیابت گرفته باشم از یک ماه پیش تا الان؟ میشه علائم الانم بخاطر همون قند ۱۱۲ باشه؟
شایادخت عضویت: 1398/06/04 تعداد پست: 1058 چشم عزیزم، الان بنظرتون چند درصد احتمال هست من دیابت گرفته باشم از یک ماه پیش تا الان؟ میشه علائم ال ... چشمتون پر نور 🌻 پرنوشی و پردازی از علائم اولیه ابتدا به دیابت هستن اما استرس عامل پیش برنده تری هست واقعا نمیشه گفت در طی یک ماه چه اتفاقی افتاده چون به خیلی چیزا بستگی داره از لایف استایلتون تا فیزیولوژی بدن در شرایط کنونی پیشگیری و کنترل مهم تره مدتی هست که حیرانمُ تدبیری نیست...🍃
moghadasi مدیر استارتر عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 1118 چشمتون پر نور 🌻 پرنوشی و پردازی از علائم اولیه ابتدا به دیابت هستن اما استرس عامل پیش ... شیرینی جات رو حذف کردن و پیاده روی کردم ولی استرس داشتم کمی، پر ادراریم شبا که خوابم مثلا ندارم ولی بیدار میشم دارم