2777
2789
عنوان

در چه حالین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 57 پست

ای جونم چقدر عالی 

من امشب مهمان دارم دارم تدارک میبینم 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
امروز جمعه بوده و گرم مشتری زیاد نیست دیگه الان هوا سرد میشه مشتریه که سرازیر میشه انشالله  را ...

ان شاءالله عزیزم‌ به دعا شما 🌹 لباس زنونه 

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیشده چرا عزیزم ؟  البته وضع جمعه ها همینه دلگیر

یاد پدر خدا بیامرزم افتادم 

آره دقیقا خیلی دلگیره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من اصفهانم 

خوب اصفهان  گرمسیری نیست اما استان ما گرمسیره این هوای سرد بی سابقه و غافلگیر کننده س

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
عموم فوت شده عروسیم بهم خورده مهربود شبم شام غریبانشه  حالمم افتضاحه

خدا رحمتش کنه عزیزم 

خیلی بده عروسیت بهم خورد اگه عقد مفضلی گرفتی بعد چهل عموت برو مسافرت با همسرت و زندگیت شرو کن 

خدا رحمتش کنه برای شادی روحش براش قران بخون و خیراتی بده انشاالله که دلت اروم بشه 

مرسی عزیزم ⁦❤️⁩ چشم ممنون که یادم انداختی😘

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خدا رحمتش کنه عزیزم  خیلی بده عروسیت بهم خورد اگه عقد مفضلی گرفتی بعد چهل عموت برو مسافرت با ه ...

اره عقد مفصلی داشتم قراره از بعد صفر بریم دنبال خونه و یکسال بعد عروسی بگیریم بنظرت میشه؟

اره واقعا البته من شنیدم خیلی باد میاد و گرد و خاکه 

زابل معمولن باد هست اونجا که باد باشه شهر ما زاهدان سرد میشه گرد وخاکش واسع زابل سردیش واسه زاهدان😄

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اره عقد مفصلی داشتم قراره از بعد صفر بریم دنبال خونه و یکسال بعد عروسی بگیریم بنظرت میشه؟

اره چرا نشه گلم بعد صفر برین دنبال خونه و انشاالله یه مسافرت برین با همسرت و برو سر خونه زندگی والا یه سالم زیاده