2777
2789
عنوان

پشت کنکور موندن خیلی سخته؟

1869 بازدید | 51 پست

چرا میگن سخته من سال اولم

رشتم انسانیه

پارسال خونده بودم رشته دلخواهمو قبول نشدم میخوام باز بخونم

پارسال کلاسو ازمون رفتم 

ولی امسال نمیخوام شرکت کنم

درسای دوازدهمم ترمیم میخوام بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشار روانی ای که از طرف خونواده و اطرافیان هست به علاوه استرس خود کنکور که کم نیست رو به راحتی نمیشه تحمل کرد 

اگه خونوادت اوکی‌ن و هنوز می‌دونی که ذهنت یاری می‌کنه شاید اونقدا سخت نباشه

کاربر آقا هستم ..

سخته چون انگیزه ندارن

انگیزه باشه هیچی سخت نیس

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔

سال اول که ادم کنکور میده مدرسه هست و مدرسه میره  وبیشتر توی جو رقابتی قرار میگیره .

سال دوم و سوم و ... کلا برای کسی خوبه که انگیزه ی قوی داره

درگیر حواشی نشه و نمیشه

با برنامه ی درست پیش بره و تایم مهمونی و استراحتش به اندازه باشه

سختی هاش همیناس و اینکه ممکنه ببینه هم کلاسی هاش رفتن دانشگاه این مونده یکم حس بدی پیدا کنه

درکل اگر انگیزه ی کافی داشته باشه اوکیه 

عزیزم من تجربی بودم ولی کلا به همه پیشنهاد میکنم موندن واقعا اذیتت میکنه از لحاظ روحی واقعا داغون میشی کم کم میبنی دوستات رشته های خوب خوندن چقدر زندگیشون قشنگه ولی تو موندی اینقدر  تلاش کردم تواین مدت پشت کنکور بودنم  کلا ارزو هامو باید فراموش کنم تبدیل به حسرت بشن امسالم مجبوری باید یه رشته برم 

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫
فشار روانی ای که از طرف خونواده و اطرافیان هست به علاوه استرس خود کنکور که کم نیست رو به راحتی نمیشه ...

خانوادم مشکلی ندارن امروزم خیلی دلداریم دادن....

خودمم میخوام هر جور شده بخونم باز

آره سخته پشت کنکوری بودن ولی اگه مدیریت کنی میتونه بهترین نتیجه رو برات به وجود بیاره ، من چند سال پشت کنکور بودم ،البته رشته ی تجربی بودم ،باید روحیه ی قوی و جنگنده ای داشته باشی ،تحمل حرف دیگران رو داشته باشی ،صبور باشی ، گاهی خسته میشی و پشیمون ولی باید یه انگیزه ای باشه که برات تعریف شده باشه تا بتونی نتیجه بگیری ، تصور اینکه یه عده از هم سن و سالات دانشگاهن رو روال زندگین دیووونه کننده ست ولی باید مدیریتش کنی و چیزای دیگه که تجربه میشه ...

اگه صبوری کنی و پیوسته و مداوم بخونی و تلاشتو بکنی و انگیزه اتم که خوبه انگار ،بمون و بهتر کن رتبه اتو