من پارسال به نیت سلامتی و بهتر شدن یکی از عزیزانم پارچه سبز خریدم الهی شکررررر که یهو تو یکماه اخیر بهتر شده انقدر خوشحالم که میترسم باز بیماریش برگرده روزی هزار بار خدارو شکر میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریت رو دیدم یادم اومد اتفاقا با حس خوب و حال خوب و انرژی خوب هم رفتم خرید. فکر میکردم حتما اتفاقای خوبی میفته. ولی سخت ترین سال عمرم بود از پارسال تا الان. امسال دیگه خرید نمیکنم.
میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)
حتما ربط داشت. چون من به نیت ۵ تا حاجتم ۵ تا چیز خریدم. یکیش تغییری نکرد اما ۴تاش بدتر شد و افتضاح شد. اصلا جوری که یک سالِ سخت رو پشت سر گذاشتم و هنوز سختیاش تموم نشده. من اتفاقا با حال خوب و انرژی خوب رفتم خرید.
فکر کردم فقط من شانس نداشتم اما بعضیا رو هم دیدم که تو سایت نوشتن مثل من همه چی براشون بدتر شد.
میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)