2777
2789
عنوان

۱۳ صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
پس شاید بخاطر چندتا خرید بود نمیدونم. اما یادمه استارترش میگفت میشه چندتا خرید کرد و خودشونم گاهی چن ...

انشالله شمام به نیت دلتون برسین

واقعا ناامید شدن خیلی بده من تا یکماه پیش خیلی ناامید بودم خیلی

من همیشه پس اندازمو طلا میخریدم و هیچ وقت طلا نمیفروختم سال قبل 13 صفر طلا خریدم و در کمال ناباوری یه خرجایی الکی پیش اومد که طلا فروختم و خرج کردم 

خطرناک ترین خوردنیه دنیا                         گول ظاهر آدماس.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه جوراب خریدم به نیت بچه دارشدن خواهرم بعد ده سال باردار شد الهی هزار مرتبه شکر

کلید خریدم به نیت خونه دار شدن امروز اسباب کشی دارم😍البته ک استارت خونه ساختن رو زده بودیم اون موقع نیتم کامل شدنشون بود

به نظر من ادم باید تلاش کنه اینم خرافات نیست فقط باید نیت هایی کنی ک کاری برای رسیدن بهشون کرده باشی....

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
یعنی میگی دوباره انجام ندیم؟

منکه عمرا دیگه نمیرم سمتش. زندگیم جهنم شد. وقتی انقدر بدتر شد ممکنه بازم همین اتفاق تکرار بشه. من انقدر بلا سرم اومد از پارسال تا الان که دیگه توانی ندارم دوباره خرید کنم. همون خریدای پارسال هم میخوام بندازم دور و توبه کنم. تا الانم یادم رفت بندازم. 

نمیدونم دلیلش چی بود که اینجوری بدتر شد همه چی ولی هر چی هست خدا منو ببخشه 🥲 آدم حاجت داره نذر کنه به دو نفر نیازمند کمک کنه بهتره تا اینکارا که ممکنه نحسی داشته باشه. حداقل اونجوری خیالش راحته اتفاق بدی نمیفته

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

انشالله شمام به نیت دلتون برسین واقعا ناامید شدن خیلی بده من تا یکماه پیش خیلی ناامید بودم خیلی

ان شالله. حاجت هام جوری بود که با خراب شدنش دیگه نمیشه به اونا برسم. شدنی نیست 😔 چون کل زندگیم زیرو رو شد. 

ان شاالله فقط آرامش برگرده به زندگیم با حاجت های جدید 🥲

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

توکل بخدا انشالله

راستی اینو یادم رفت بگم. پارسال اون تاپیکِ اصلی مخالف زیاد داشت اما دلیل مخالفتشون این بود که خرافات هست. کلا تو سایت کسی از این موضوع خبر نداشت و از طریق استارتر متوجه شدن همچین چیزی هست. اما یادمه یه بنده خدایی اومد نوشت سال قبلش خرید کرده و بعد از خرید خونشون آتیش گرفت زندگیشون خراب شد. 

من چون فقط همون یه نفر اونجوری نوشت خیلی توجه نکردم گفتم شاید اتفاقی بوده. اما از پارسال که استارتر تاپیک زد خیلیا اینجا خرید کردن که همینجوری بدشانسی آوردن و زندگیشون خراب شد. گفتم فقط بگم که همه بخونن آگاهانه تصمیم بگیرن خرید کنن یا نکنن. 

منم اگه پارسال تعداد کامنت های منفی زیاد بود شاید خرید نمیکردم و اینجوری نمیشد 🥲

ان شاالله برای همه خیر و خوشی باشه

ای وای چه بد انشالله امسال سال بهتری خواهد بود براتون

ان شاالله. ممنونم