2777
2789
عنوان

۱۳ صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
۵ تا خرید برای ۵ تا نیت. یکیش تغییر نکرد. ۴تاش بدتر شد. این یک سال برام خیلی سخت بود سخت ترین سال عم ...

عزیزم 

یه دوستای منم کلی خرید انجام داد مثل شما شد 

اونم همینارو بمن میگه

منم جرات نمیکنم بیش از یه نیت خرید کنم

عزیزم  یه دوستای منم کلی خرید انجام داد مثل شما شد  اونم همینارو بمن میگه منم جرات نمیک ...

پس شاید بخاطر چندتا خرید بود نمیدونم. اما یادمه استارترش میگفت میشه چندتا خرید کرد و خودشونم گاهی چندتا خرید انجام میدن. 

من پارسال تو اون تاپیک بودم خیلیا میگفتن خرافات هست. اما من با خودم میگفتم حتی اگه خرافات هم باشه مگه چی میخواد بشه  فوقش آدم به نیتش نرسه. اصلا فکر نمیکردم بدتر بشه. همش میگم کاش بر میگشتم به عقب خرید نمیکردم چون قابل جبران نیست آسیب هایی که دیدم. منکه دیگه خرید نمیکنم  فقط ان شاالله برای من این سختی ها و مشکلات جبران بشه و برای بقیه که خرید میکنن هم خیر باشه 🥲

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما یه نیت و یه خرید داشتی؟ یا چندتا نیت و چندتا خرید؟

همه نیت زندگی من یکی بود نابود شد 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
همه نیت زندگی من یکی بود نابود شد  

چون من چندتا نیت و چندتا خرید داشتم. استارتر میگن دوستشون هم چندتا نیت و چندتا خرید داشتن که بدتر شد. گفتم شاید به چندتا نیت مربوط باشه. پس شما فقط یه نیت داشتی🥲

نمیدونم چرا برای بعضیا اینجوری شد. ان شاالله خدا ببخشه و جبران کنه برامون. منکه دیگه غلط کنم خرید کنم

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

برای بعضیا برعکس جواب میده. زندگی منو جهنم کرد. همه چی بدتر شد

دقیقا منم از پارسال تا حالا کلی بدبختی اومده سراغم ‌‌‌‌‌کلید براخونه خریدن خریدیم کلیدرو پرت کردم گوشه کشو دیگه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چون من چندتا نیت و چندتا خرید داشتم. استارتر میگن دوستشون هم چندتا نیت و چندتا خرید داشتن که بدتر شد ...

توکل به خدا 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
دقیقا منم از پارسال تا حالا کلی بدبختی اومده سراغم ‌‌‌‌‌کلید براخونه خریدن خریدیم کلیدرو پرت کردم گو ...

منم خریدارو هنوز دارم. همش یادم میره بندازم بیرون. به نظرم نگه نداریم بهتره

منم خریدارو هنوز دارم. همش یادم میره بندازم بیرون. به نظرم نگه نداریم بهتره

یعنی میگی دوباره انجام ندیم؟

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗