2777
2789
عنوان

۱۳ صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 54 پست
چرااا

نمیدونم. چندتا نیت داشتم و براشون خرید کردم. همه نیت هام بدتر شد افتضاح شد

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

جدی نتیجه داد؟ منم میخواستم انجام بدم خیلیا گفتن برعکس میشه تردید پیدا کردم🥲

معتقد باش انشالله میشه منم امسال انجام میده 

یکی از دوستام میگفت طلا خریده به نیت ساخت خونشون و طلا و ماشین و به همشون هم رسیده البته بگم وضع مالیشون خوب هم هست!

☹️☹️☹️

اسم کاربریت رو دیدم  یادم اومد اتفاقا با حس خوب و حال خوب و انرژی خوب هم رفتم خرید. فکر میکردم حتما اتفاقای خوبی میفته. ولی سخت ترین سال عمرم بود از پارسال تا الان. امسال دیگه خرید نمیکنم. 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

معتقد باش انشالله میشه منم امسال انجام میده  یکی از دوستام میگفت طلا خریده به نیت ساخت خونشون ...

امیدوارم...

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

من یادمه دوستم گفت، یه تیکه کوچولو طلا خریدم.( همسرم ورشکست شده بود)کار پیدا کردم تو اون زمان، حقوقش کم بود اما خیلی برکت داشت

امسال میخوام باز نیت کنم یه چیزی بخرم.

انشاالله برای همه کارگشا باشه

من همین یه دونه ام!
چطور ؟ به نطرتون ربط داشت ؟

حتما ربط داشت. چون من به نیت ۵ تا حاجتم ۵ تا چیز خریدم. یکیش تغییری نکرد اما ۴تاش بدتر شد و افتضاح شد. اصلا جوری که یک سالِ سخت رو پشت سر گذاشتم و هنوز سختیاش تموم نشده‌. من اتفاقا با حال خوب و انرژی خوب رفتم خرید. 

فکر کردم فقط من شانس نداشتم اما بعضیا رو هم دیدم که تو سایت نوشتن مثل من همه چی براشون بدتر شد.

برای بعضیا برعکس جواب میده. زندگی منو جهنم کرد. همه چی بدتر شد

برای منم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
میشه بپرسم چی بود چند تا نیت داشتی یا یه دونه نیت؟

۵ تا خرید برای ۵ تا نیت. یکیش تغییر نکرد. ۴تاش بدتر شد. این یک سال برام خیلی سخت بود سخت ترین سال عمرم. دیگه اسم ۱۳ صفر میاد حالم بد میشه🥲