2777
2789

من دوستامو که میبینم ۱۶/۱۷ سالشونه همشون توپرن ولی اصلا اصلا شکم ندارن همشون بلا استثنا مگر دیگه خیلی چاق باشن ۹۰ کیلو اینا

یعنی تو این سن اکثرا به شکم نمیره چربی ها ؟

خوش به حالشون 

قد بلندا اینجورین تقریبا  دیر شکم درمیارن

نه قدشون متوسط و حتی کوتاه 

من خودم بلندم نسبتا شکم هم ندارم ولی جاهای دیگمم لاغره

بدنشون خیلی خوش فرمه فقط پایین تنه چاق میشه و بالا تنه غیر شکم و بازو 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من😑هرچی میخورم میره تو پاهام😂

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
به ژنتیکه. من خودم از شکم چاق نمیشم بیشتر رون باسنم چاقه. وزن کم میکنم شکم پهلو کوچکتر میشه پاهام به ...

چه خوبب 

من الان می‌خوام چاق شم از کجا بدونم قراره از کجاها چاق شم

مامانم رون و باسن زیاد نداره البته لاغر کرده ولی مامان بزرگم و خاله هام ماشاالله

چیا میخوری ؟فست فود و اینا میخوری ؟چوت میگن شکمو گنده می‌کنه اونا 

همه چی میخورم؛ ولی در کل شکمم؛ دستام، بالا تنم لاغره و چاق نمیشه

همه ما دارای صفت های متفاوتی هستیم. بدون شک اگر خدامیخواست می توانست همه را مثل هم بیافریند. احترام نگذاشتن به تفاوت ها و باورهای خودمان، بی احترامی به نظام مقدس الهی است.هرکسی که ملاقات میکنید درحال جنگ در میدانیست که شما هیچ چیز در باره اش نمیدانید.پس همیشه مهربان باشید....سفیر اهدای عضو❤️ ، عاشق پیشو ها🐈، گل و گیاهان🪴،بارون☔️ ، ماه🌚 ، کمک کردن به دیگران🫂اما عزیزم ، در اخر باید قهرمان خودت باشی، چون همه مشغول نجات خودشونن :)"قلت لله:لماذا أتيت بي إلى حافة عمري؟قال: "اعتقدت أن لديك القدرة على الطيران"
چه خوبب  من الان می‌خوام چاق شم از کجا بدونم قراره از کجاها چاق شم مامانم رون و باسن زیاد ن ...

چه خوبی! من پاهای لاغر دوست دارم پدرم درومده هرچی ورزش رژیم فایده نداره کمرم باریک میشه پایین تنه به زور یک سانت کوچیک میشه. معمولا هرجاییت الان چاقتره وزنت بره بالا چربی های همونجا بیشتر میشه

چه خوبی! من پاهای لاغر دوست دارم پدرم درومده هرچی ورزش رژیم فایده نداره کمرم باریک میشه پایین تنه به ...

به نظرم نعمته واقعا 

کمر باریک پایین تنه پر چرا دوست نداری من که ارزومه اونطوری شم