2777
2789
عنوان

خدا منو ببخشه.....باردارم ......ولی.......😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 35 پست
مرسی عزیزم از تایپ قشنگنت  من ناخواسته باردار نشدم  ولی احساس می‌کنم شوهرمم این بچه رو د ...

نه نمیگم بارداریت ناخواسته بوده گلم منظورم این بود که بچه خودش نخواسته بیاد میگم بچه ها هیچ اراده ای از خودشون برای به وجود اومدنشون نداشتن. 

آره گلم حتی خوندم  مادر تو دوران بارداری برای جنین قصه بخونه یا شعر بخونه نوزاد به دنیا بیاد مادر مجدد اون شعر رو بخونه اون نوزاد کاملا میفهمه. 

وقتی من باردار بودم زیاد مطالعه میکردم یه وقتایی یه چیزایی میخوندم که مو به تن سیخ میشد به گریه میفتادم که جنین چه چیزهایی در شکم مادر درک میکنه و میفهمه غافل از اینکه پدر ومادر اصلا متوجه نمیشن. 

بدترین چیز فریاد و داد و بیداد و بیمهری پدر و مادر برای جنین

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

واوووو چقد باحال 😍😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

آره بخونی مو به تنت  سیخ میشه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الان ۱۰۰کیلوام فکر میکنم من وسواس فکری دارم استرس دارم تپش قلب حس نا امیدی ارزوی مرگ اصلا نرمال ...

ای بابا دقیقا مثل من 

ایشالا خدا کمکت کنه تو این اوضاع اقتصادی 🤕🤕

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
نه نمیگم بارداریت ناخواسته بوده گلم منظورم این بود که بچه خودش نخواسته بیاد میگم بچه ها هیچ اراده ای ...

اره خوب شد گفتی منم میرم‌بخونم 

بله درسته این توعه ولی همه چیو میشنوه و احساس می‌کنه 

قربونش برم 

اره خوب شد گفتی منم میرم‌بخونم  بله درسته این توعه ولی همه چیو میشنوه و احساس می‌کنه  قر ...

😍

من باردار بودم انقدر با بچه تو شکمم حرف میزدم که نگو 😊

دست میکشیدم رو شکمم کلی قربون و صدقه اش میرفتم با پسرم صحبت میکردم اونم کلی وول میخورد انگار میفهمید😂

😍 من باردار بودم انقدر با بچه تو شکمم حرف میزدم که نگو 😊 دست میکشیدم رو شکمم کلی قربون و صدقه اش ...

وووووییییی الهییییی😍😍😍😍😂😂😂